1 + 1 gratis op make-up bij Kruidvat: mijn haul!

Geplaatst op door Suzanne

Kruidvat heeft nu een actie (vandaag en morgen geldig) dat alle make-up 1 plus 1 gratis is. Zoals je kan zien kocht ik met m’n suffe kop 9 dingen in plaats van 10 dus mijn gratis item ligt nog in de winkel ;)

Dit kostte mij maar €13,95! Koopje!

19 Reacties op 1 + 1 gratis op make-up bij Kruidvat: mijn haul!

Zo dan, lekker ingeslagen! Kun je bijna meteen weer een nieuw nagellak stashfilmpje opnemen ;) haha.
Ben erg benieuwd naar Boys are back in Town / It’s just a little crush!

Wauw, dat is idd niet veel geld! Spijtig dat ze het niet hier in Belgie doen, anders was ik als een gek naar het Kruidvat gerend, haha! Prachtige lakjes!

Ze hebben hier helaas geen Catrice anders had ik veel gekocht, maar misschien dat ik vanavond nog even richting het dorp hier fiets voor wat Catrice.

Hahah, wauw! Dat is bijna gewoon een OPI lak, nu heb je er echt veel. True that, amazing prijs. :) Ik dacht vanochtend dat ik er lekker vroeg bij moest zijn, 12 uur. Alles was leeg. Niet omdat ze waren uitverkocht, ze begonnen net pas met vullen. Meh :(

Ik heb me dit keer juist proberen in te houden qua nagellakjes (niet helemaal hoor ;)) en heb wat andere dingetjes gekocht :)

De actie wordt verekend als 50 % korting op het totaal bedrag, dus eigenlijk is het niet zo erg dat je een product te weinig hebt meegenomen. Leuke lakjes trouwens.