2trendy.nl

Geplaatst op door Suzanne

Online shoppen is een van mijn favoriete bezigheden – toegegeven het is niet goed voor de portemonnee maar ik ben nou eenmaal een echte koopjes jager. Het is januari en dat betekent ook dat er overal uitverkoop, ofwel solden is. Ik heb de afgelopen week ook wat diverse dingen gekocht, in de winkel maar ook online. Een webshop die ik onlangs ontdekte is https://www.2trendy.nl – een webshop die vooral fashion verkoopt. Ze hebben er diverse bekende merken zoals Puma, Vans en Nike maar ook merken zoals Helly Hansen, Minimum en Cheap Monday.

Momenteel hebben ze een flinke uitverkoop op de website, tot wel 70% korting. Deze webshop richt zich specifiek op de heren, dus shoppen voor vriendlief! Mijn vriend is zelf totaal niet van het winkelen en geeft ook niks om de trends. Ik stuur hem vaak een beetje aan qua kleding en schoenen, wat hem leuk zal staan maar hij maakt natuurlijk zelf de keuze.

Anyway, bij 2trendy.nl kun je betalen met onder andere iDeal, PayPal of achteraf betalen met Klarna. Ik bestel vaak met Klarna, vind ik zelf net wat prettiger. Ze verzenden met de koeriersdienst van DPD en de verzendkosten zijn €5 als je het pakket laat bezorgen bij een DPD Parcelpunt en €7,50 als je ervoor kiest om het pakket thuis te laten bezorgen. Happy shopping!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 2trendy.

Comments are closed.