A-england Gothic Beauties nagellak

Geplaatst op door Suzanne

A-england is een prachtig merk uit Engeland. Adina is de eigenaresse van dit merk en zij maakt deze mooie lakjes. Ik ontving de Gothic Beauties collectie – een prachtige collectie gebaseerd op karakters uit bekende gothic romans. De kleuren zijn heel donker en bevatten shimmer, met de zwarte kleur Camelot als basis. Ik vind de aantrekkingskracht van dit merk groot, vooral omdat er vaak als inspiratie mythische figuren worden gebruikt.

Ophelia heeft de zwarte basis maar heeft prachtige roze en blauwe shimmer. Als je deze in het flesje bekijkt doet het je denken aan inkt of olie. Ik draag hier 2 laagjes.

Lady Of Shallot heeft ook de zwarte basis maar deze heeft mooie nachtblauwe shimmer. Ik draag hier 2 laagjes.

Tess of the d’Urbervilles heeft de zwarte basis, maar verder een mooie donkergroene en gouden shimmer. Ik draag hier 2 laagjes.

Jane Eyre heeft ook de donkere basis (elke lak van deze collectie maar ik blijf het gewoon vermelden ;) ) en heeft daarnaast prachtige rode en roze shimmer. Hier draag ik 2 laagjes.

Dorian Gray is de laatste uit deze collectie, en deze vind ik het minst mooi. Deze is het minst donker, de donkere basis is niet heel zichtbaar. Hier zitten veel grijze en groenige shimmer in, waardoor hij frosty overkomt. Doordat hij frosty overkomt vind ik hem juist het minst mooi. Ik draag hier 2 laagjes.

A-england is te koop via de website en ze kosten £9 per stuk. De verzendkosten zijn gratis. Volg Adina op facebook/twitter om op de hoogte te blijven van dit prachtige merk.

12 Reacties op A-england Gothic Beauties nagellak

Ik hou van A-England, en bij de meeste lakken begin ik spontaan te kwijlen, vooral bij de holo’s. Maar deze doen me niet zo veel. Ik vind ze in de flesjes mooier. De glitters komen niet zo mooi op de nagels naar voren als in de flesjes. Ik vind Dorian Grey wel heul mooi <3