Anastasia Brow Wiz wenkbrauwpotlood

Geplaatst op door Suzanne

Anastasia heeft sinds kort hun ultra skinny wenkbrauwpotlood Brow Wiz vernieuwd. Dit potlood is verkrijgbaar in een paar kleuren, ik heb de kleur Medium Ash ontvangen. Ik heb dit potlood al een hele tijd terug eens gehad, maar toen ben ik ooit eens de inhoud verloren en had ik een lege huls met mascara-borstel. Niet handig.

Dit voelt een beetje als een hervulbaar potlood, het potloodje zit er los in en als je niet voorzichtig bent kun je hem dus zo kwijtraken. Het is een hele fijne tip, je kunt heel nauwkeurig werken maar als je je hele wenkbrauw wil bijwerken vergt dat wel wat tijd. Je kunt niet even snel je wenkbrauw opvullen zoals met poeder of de MUFE Aqua Brow.

De ene kant bevat het potlood, de andere kant is een borsteltje zodat je je wenkbrauwen kan doorkammen.

Ik heb dus mijn gehele wenkbrauw ingevuld, niet met de ‘stroke’ techniek waarbij je kleine ‘haartjes’ tekent omdat ik dit er bij mezelf raar uit vind zien. Die methode is wel natuurlijker, maar ik hou van de strakke wenkbrauwen. Dit is voor mij ook iets te rommelig.

Het potlood blijft – zoals we gewend zijn van Anastasia wenkbrauwproducten – goed zitten en loopt niet uit. Ik persoonlijk zou dit product niet kopen om de eerder genoemde redenen maar als jij natuurlijke wenkbrauwen wil en volgens de ‘stroke’ techniek werkt is dit wat voor jou.

Anastasia producten zijn verkrijgbaar via de webshop en de Brow Wiz kost € 27,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

14 Reacties op Anastasia Brow Wiz wenkbrauwpotlood

Sonja van de Sande zegt: 27 december 2012 om 10:46

Ik ben heel onhandig met die potloden… Dus heb ik bruine oogschaduw en maak ze ietsjes donkerder. Dat gaat meestal goed.

Oei, wel flink veel geld voor een potloodje. Ik ben nog steeds erg tevreden met het kitje van Catrice en een potloodje van HEMA. Mijn portemonnee is daar ook nog steeds erg blij mee!

Ondanks dat jij er niet weg van bent vind ik de kleur je wel heel erg mooi staan! Voor mij zou dat stompe uiteinde niet goed werken, ik heb mijn wenkbrauwen liever ook lekker strak.

Vind het duur, ik zou ook eerder de MUFE Aqua Brow nemen voor die prijs. Beetje bijtekenen kan met een goedkoop potlood ook wel.

Ziet er goed uit! Maar dat zijn we ook wel gewend van de producten van Anastasia :)
Maar ik vind het wel best duur helaas..

Ik hoor altijd goede dingen over Anastasia wenkbrauwproducten! Toch ben ik tevreden met mijn Hema potloodje die toch net iets goedkoper is.