Anastasia I Want You To Want Me set

Geplaatst op door Suzanne

Anastasia komt voor de feestdagen met hele leuke setjes, waaronder dit Want You To Want Me setje met een prachtig oogschaduw palette!

De set bestaat uit een oogschaduw palette, een kwastje, een eyeliner en een wenkbrauwgel. De eyeliner geeft bij mij erg af, dus die heb ik verder niet in een look gebruikt. De wenkbrauw gel is transparant en kun je gebruiken om je wenkbrauwen in model te brengen en te houden ;) Het kwastje gebruik ik ook niet, want ik gebruik liever mijn eigen kwasten. Wel handig dat het kwastje erbij zit, zodat je eventueel on-the-go je oogschaduw kunt bijwerken. Als er een oogschaduw primer bij had gezeten was deze set compleet!

Platform Wedge, Front Row Center, Ziggy, Members Only, Power Ballad


Jellies, Graphic T’s, Brass In Pocket, Iron On

Zoals je ziet zitten er 2 matte kleuren in: Platform Wedge en Members Only. De rest zijn shimmer en satijn qua finish.

Je kunt met dit palette hele mooie neutrale looks maken, maar ook heftige smokey eyes door de donkere kleuren.

Deze Want You To Want Me set is echt geweldig om cadeau te geven aan iemand met Kerst, hij kost €45 en hier krijg je dus een hele complete set. Hoewel Anastasia normaal bij Douglas wordt verkocht, zijn de limited edition setjes enkel op AnastasiaShop.nl verkrijgbaar.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

19 Reacties op Anastasia I Want You To Want Me set

De oogschaduws vind ik echt wel mooi, je kunt er idd neutrale looks mee maken, maar ook iet’s intensere en dat vind ik altijd super! Hopelijk komt het merk ooit eens naar Belgie want mensen zijn er precier echt heel positief over, vooral de wenkbrauw producten!