Anastasia Kisses On My List lipgloss set

Geplaatst op door Suzanne

Ik weet het, eigenlijk is dit een giftset voor Kerstmis. Hij is nog gewoon te koop, dus ik review hem alsnog voor jullie. De Kisses On My List set is een set met 6 Hypercolor lipglossen – fullsize.

De lipglossen zitten echt boordevol hydraterend ingrediënten zoals oliën, glycerine, verschillende soorten waxen.. kortom: lipgloss die je lippen verzorgt! De lipgloss heeft geen normale applicator, maar een spateltje. Iets waar ik absoluut niet mee overweg kan, en als resultaat dat de lipgloss niet egaal op mijn lippen zit. Ik zit ermee te klungelen, maar oefening baart kunst denk ik.

Moi, Maggie May, Sharona, Lola, Jolene, Roxanne

Buiten dat ik niet met het spateltje kan omgaan vind ik deze lipgloss ontzettend plakken. Dat is ook de reden dat ik geen lipgloss draag, ik kan niet tegen dat plakkende gevoel. Geef mij maar een lekkere romige lipstick!

De set kost €42,95 en daar krijg je 6 fullsize lipglossen voor. Het lijkt prijzig, maar omgerekend betaal je slechts zo’n €7,16 per lipgloss. Je kunt hem bestellen bij de AnastasiaShop!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

17 Reacties op Anastasia Kisses On My List lipgloss set

Ik ben niet zo aan lipgloss, eerder lip balms, stains en -sticks. Maar ze staan je wel mooi. Alleen spijtig van het plakken…

Mooie set en fijn dat de glosjes niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens verzorgend zijn !! Sherona en Lola zijn mijn favo’s

Hm, ik word echt gek van lipglosses die plakken. Jammer, want voor dat geld koop ik er liever een andere voor :) Ze zien er opzich wel mooi uit.