Andrélon Oil & Care testpanel deel 3!

Geplaatst op door Suzanne

Vandaag deel 3 alweer van het testpanel! De laatste reviews van Sarena, Shalinie, Milou en Dian.

Leeftijd 28
Mijn haartype: Krullen pluizend, onhandelbaar haar.
Draag het meestal los.
Kleur: Onbekend, vrij donker :) regelmatig een verfbeurt.

Voor het testen gebruikte ik van alles en nog wat. Mijn meest vaste producten op het moment is, Syoss shampoo en styling en mijn serum van John Frieda (Frizz-Ease) waar ik niet zonder kan.

Vroeger gebruikte ik altijd producten van Andrélon, zodra er weer een nieuwe lijn uitkwam (krulen, pluizig haar) was ik de eerste die weer bij de kassa stond.
Resultaten… Nee eigenlijk niet. Merkte geen verschil… tot dat… Tot dat de lijn Oil & Care uitkwam! Al mijn vooroordelen direct van de baan!

De eerste keer:…
Bij de eerste wasbeurt voel je het gewoon, het ruikt heeerlijk en voelt lekker zacht aan.
Na het wassen de anti-klit spray gebruikt, ook maar even de föhn erbij gepakt (wat ik amper gebruik) maar op de verpakking staat dat het een goede basis is.
Kroescontrol er doorheen kneden en af maken met de intensieve serum-oil.

Braaf naar het werk.. wel voor de zekerheid serum in mijn tas gegooid, wil natuurlijk niet als een pluizenbol rondlopen. :) De hele dag tevreden geweest en me haar blijft er zo lekker zacht van!

Na 2 weken braaf alle producten te gebruiken merk ik duidelijk verschil. Mijn haar is minder pluizig, en als het wat erger wordt (vooral met dit weer) kneed ik wat serum in de puntjes en het is weer opgelost. Het blijft lekker zacht, de geur blijft lang hangen en ruikt ook nogeens heerrlijk.

Mijn haar was ik altijd om de dag, normaal draag ik de volgende dag mijn haar vast. Omdat het na een dag al onhandelbaar is. Nu heb ik het al 2 weken elke dag lekker los :)

Suzanne, bedankt dat ik mocht testen! Eindelijk heb ik de perfecte lijn voor mijn haar gevonden!
En Andrélon? Jullie hebben er weer een klant bij :)

 

Hoi! Toen ik zag dat Suzanne op haar website de kans gaf om de nieuwe lijn van Andrélon Oil & Care te testen was ik meteen enthousiast. Ik had op dat moment namelijk ontzettend pluizig haar, met name bij de puntjes. Daarom wilde ik deze lijn erg graag uit proberen, en die kans kreeg ik ook.

Ik heb mijn haar het afgelopen jaar heel wat aangedaan; geverfd, permanentje laten zetten, stijlen, krullen, föhnen.. Daardoor is het nu aan de onderkant dood, droog en pluizig. Ik heb normaal gesproken van mezelf gewoon mooi stijl haar, maar het had nu wel wat verzorging nodig.

Ik heb de producten 2 weken lang getest, ik heb mijn haar iedere dag gewassen. De Andrélon Oil & Care Shampoo ruikt erg lekker en schuimt ook heel goed, dus je hebt er ook niet veel van nodig. Het maakt je haar lekker schoon maar ik heb niet echt het idee dat het wat speciaals doet.

Vervolgens heb ik de Oil & Care Iedere Dag 1 Minuut Masker gebruikt. Mijn haar kon wel een intensieve voeding gebruiken. Ik heb het masker rijkelijk in de puntjes verdeeld en wel wat langer dan 1 minuut laten zitten. Toen ik het uitspoelde voelde mijn haar ontzettend zacht en kon ik er makkelijk doorheen met mijn vingers.

Dan heb ik de Oil & Care Intensieve Conditioner gebruikt. De conditioner is wat dunner dan het masker en is makkelijk te verdelen over je haar. Nadat ik de conditioner in me haar heb gedaan en uit heb gespoeld is mijn haar wederom erg zacht maar ik denk dat voor mij alleen het masker al voldoende was. Ik heb niet het idee dat de conditioner veel extra’s doet.

Mijn haar was eigenlijk al makkelijk doorkambaar maar toch heb ik de Oil & Care Antiklitspray geprobeerd. Ik heb het rijkelijk in me haar gespoten, met name aan de onderkant omdat het daar toch vaker klit. Ik heb niet het idee dat mijn haar door de antiklitspray makkelijker doorkambaar is maar mijn pluizige haar wordt er erg glad van! Dit is mijn lievelingsproduct geworden. Ik spray de antiklitspray vooral aan de onderkant bij mijn pluizige haar, ik laat het eventjes zitten en vervolgens kam ik het uit. Mijn pluizige haar verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Ik heb daarna nog de Oil & Care Kroes Control Intensief Voedende Crème gebruikt. Ik vind dit het minste product. Daarentegen ruikt het wel goddelijk. Het ruikt een beetje naar kokos en sheabutter, heerlijk! Alleen jammer is dat het mijn haar erg plakkerig maakt. Op de verpakking staat dat je zo’n 2 tot 4 pompjes moet gebruiken, maar na 1 pompje in me haar hebben gedaan voelt het al plakkerig. Nadat mijn haar was opgedroogd voelde het ook zwaarder aan. Ik heb geprobeerd om de ene keer wel de crème te gebruiken en de andere keer niet. Ik merkte dat als ik het niet gebruikte dat mijn haar veel lichter en zachter aanvoelde. Jammer, want het ruikt wel erg lekker.

Als laatst heb ik de Oil & Care Serum met arganolie gebruikt. Dit spul is heerlijk. Het ruikt ontzettend lekker en laat je haar erg mooi glanzen. Het is echt een finishing touch. Je haar gaat erg minder van pluizen en laat het glanzen.

Ik heb erg te spreken over de nieuwe lijn van Andrelon, vooral over de antiklitspray (als je last hebt van pluizig haar). Ik gebruik de antiklitspray ook iedere dag en ik kan ook niet meer zonder. Nu ik de producten 2 weken heb gebruikt is mijn haar eigenlijk niet meer pluizig. Ik raad het dus iedereen aan die last heeft van droog en pluizig haar.

Super blij was ik met het pakket Oil & Care producten van Andrélon. Zou dit eindelijk een betaalbare lijn met haar verzorgingsproducten zijn die mijn krullen op de juiste manier kunnen verzorgen? Ik heb van mezelf een bos met blonde krullen, die elke dag besluiten anders te zitten en te krullen. Maar het grootste probleem met mijn haar is dat het erg veel is (dikke bos) en dat het snel pluizig word. Bij de kapper smeren ze er altijd heerlijk ruikende producten in, die op zich wel goed werken, maar gewoon te prijzig zijn, omdat ik best veel van een product nodig heb om bij mijn haar het gewenste effect te creëren. Dus ik ben de afgelopen 2 weken druk aan het testen geweest, en hierbij mijn review:

De Shampoo – Mijn haar was ik zo’n 2, soms 3 keer per week. De shampoo van Andrélon ruikt heerlijk en wast mijn haar goed schoon, het word niet ‘sqeeky’ schoon. Ik heb het idee dat deze shampoo ook verzorgt en niet alleen schoonmaakt, wat prettig aanvoelt.

De Conditioner – Conditioner gebruik ik eigenlijk nooit, meestal ga ik voor een meer voedend haarmasker. Ik heb de conditioner wel gebruikt, maar heb het idee dat het een beetje een zwakke versie van het 1-minuut-masker is. Het doet minder voor mijn haar dan dat het nodig heeft, dus naar mijn mening is het een beetje een overbodig product.

Het 1-minuut-masker – Dit masker is heerlijk! Super dik en romig, en ruikt heel lekker! Ik laat het wat langer intrekken dan 1 minuut, maar mijn haar voelt aardig zacht na het uitspoelen.

De Anti klit spray – Dit product ruikt ook al zo lekker! Na het gebruiken van het 1-minuut-masker is mijn haar eigenlijk al vrij gemakkelijk door kam baar, maar na het sprayen glijd de borstel er helemaal in 1 beweging doorheen. Ik ben bezig mijn haar langer te laten groeien, dus in de toekomst zal ik een anti-klit spray meer nodig zijn dan nu.

Het Kroescontrol serum – Erg fijn product! Smeer het in nat haar in mijn punten, of kneed wat in droog haar helpt goed om het pluizen tegen te gaan! Nu het zo koud weer word, fohn in mijn haar ’s morgens droog voordat ik naar mijn werk fiets. Het serum gebruik ik voor het fohnen, voorkomt dat het heel erg pluizig word door het fohnen!
De Créme – Mijn favoriete product uit de lijn! In het verleden gebruikte ik altijd de krulcontrole creme van andrelon, maar deze is nog veel beter! Ruikt nog lekkerder, en is voedender en voller.

Na het gebruiken van al deze producten ben ik erg tevreden over deze lijn! En als ze op zijn, zou ik zeker sommige producten opnieuw aanschaffen. Vooral de shampoo, masker en de creme. Wat me opvalt is dat de producten mijn haar erg zacht en vooral ook ‘fluffy’ maken, mijn haar heeft alleen iets meer stevigheid nodig, dus ik gebruik om het verder in model te brengen altijd nog een vettige shaper of wax. Super bedankt dat ik deze fijne producten mocht testen!

Ik heb bruin krullend haar. Mijn haar pluist snel, vooral bij vochtig weer. Ook voelt het gauw vet als ik er haarproducten in doe. De lijn bevalt mij erg goed. Ik heb normaal last van pluizig haar, zeker met dit vochtige weer! Bij het gebruiken van de producten van Oil &Care heb ik hier veel minder last van. Mijn haar glanst ook mooi en voelt heel zacht aan. Mijn verwachting was dat mijn haar vet zou voelen door de olie, maar het tegenovergestelde is waar!

7 Reacties op Andrélon Oil & Care testpanel deel 3!