Anna Dello Russo x H&M accessoires collectie

Geplaatst op door Suzanne

Anna Dello Russo (Vogue Japan) heeft samengewerkt met H&M voor een over-de-top tackylicious accessoirelijn welke vanaf 4 oktober 2012 te koop zal zijn. Ik ben in ieder geval verliefd op de turquoise clutch en de fifties-zonnebril met steentjes. Ik moest bij het zien van de foto’s eigenlijk meteen aan Lisha denken, ik denk dat zij ook wat items uit deze collectie mooi vind!

12 Reacties op Anna Dello Russo x H&M accessoires collectie

Hier ben ik echt heel erg blij mee! Nu het weer stilaan warmer wordt en mijn huid een gelige ondertoon heeft, draag ik echt alleen nog maar goud. Dus zo’n collectie komt goed uit!

Omg, i love love loveeee it! Ik ben echt gek op goud met turquoise, een prachtige combi. Wat een eyecandy die eerste foto! Ik wil alles….

Omg, heeft ze nu panterbehang in haar apartement? Like wow! Ik ben enorm benieuwd naar de collectie in elk geval, ik ben dol op goud!

Ik gniffelde bij het lezen van je stuk. Het eerste wat ik dacht toen ik vandaag het mailtje las: ‘Dit is zoooo iets voor Lisha… Maar erm… Ook voor Suzanne!’