ARI by Ariana Grande

Geplaatst op door Suzanne


Vanaf oktober is het parfum Ari by Ariana Grande exclusief te koop bij Douglas.

Dit is de eerste geur van popster Ariana Grande en zij heeft elk element van de geur persoonlijk vormgegeven.

Ik houd van geuren, het is iets waar ik altijd al een obsessie voor heb gehad. De lancering van mijn eerste geur wilde ik heel persoonlijk maken, vandaar de naam ARI. Alles aan de geur vind ik geweldig en past helemaal bij mij. De geur is zoet, maar toch sexy, met een aantal leuke verrassingen. – Ariana Grande

Topnoten:
Knapperige peer, roze grapefruit en sappige framboos.

Hartnoten:
Zachte musket, rozenknoppen en vanille orchidee.

Basisnoten:
Marshmallow, romige muskus en blonde houtsoorten.

De geur komt me heel erg bekend voor maar ik weet zo 1 2 3 niet op welke geur deze dan lijkt. Het is een hele zachte, vrouwelijk geur die toch aanwezig is. Hij vervliegt absoluut niet snel en je ruikt hem uren later nog steeds.

De flacon bevat 30ml en is te koop voor de prijs van €29,95.

9 Reacties op ARI by Ariana Grande

Wat een leuke verpakking, met zo een ouderwetse puff (als dat het is)! Ik heb nog nooit gehoord van marshmallow als noot. I’m intrigued.

hey! ik ben een enorme fan van Ariana Grande maar ik weet echt niet waar ik de parfum kan vinden. Waar heb je hem vandaan gehaald? mvg Kayra

Hey suzanne , ik heb kan deze parfum nergens krijgen of zien , ik heb al 3 verschillende Douglas winkels gebeld maar als ik het over de parfum heb hebben ze geen idee wat het is en ze hebben het ook niet op voorraad dus hoe kan jij het dan wel hebben ? -XXX-

Hallo,
Ik ben een hele hele hele grote fan van Ariana Grande.. Was er kapot van dat ik geen kaartjes kon kopen in Amsterdam omdat we te laat waren.. Toen heeft mijn moeder kaartjes gekocht voor in Keulen!! Maar ik wil de parfum heel erg graag.. Kan ik ze misschien van u overkopen? Je zou me echt heel erg blij maken ?.

Mvg,
Nynke.