Bang, bang! Vlieger & Vandam shot me down.

Geplaatst op door Suzanne

Vlieger & Vandam. Tassen van geweldige kwaliteit, dik leder en zeer praktisch. Maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan, dus ik wacht altijd de sale af. Soms ben je dan te laat (snif, Guardian Angel tote in Bordeaux..) maar gelukkig was ik deze keer op tijd! Ik heb hem al een tijd in gebruik, maar had nog geen tijd om foto’s te maken. Zie hier, mijn nieuwe aanwinst!

Het is de Classic Large Gun Dark Blue – hij is heel donkerblauw, tegen het zwarte aan. Ik vind hem geweldig, hij is niet zo zwaar als ik dacht (omdat de Guardian Angel Tote leeg 1,5kg weegt..) en ik heb hem sindsdien elke dag in gebruik gehad, love it.

10 Reacties op Bang, bang! Vlieger & Vandam shot me down.

So pretty, ooooit is zo’n mooie vlieger en van dam ook van mij. *droomt weg*
Verlanglijstje :)