Benefit Rockateur blush & Hydra-Smooth Lipcolor Tutti-Cutie

Geplaatst op door Suzanne

Benefit heeft sinds kort (ja, ik loop achter..) een paar prachtige nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment, waaronder de Rockateur blush/highlighter en de Hydra-Smooth lipsticks. Ik ontving 2 producten ter review en zal deze vandaag aan jullie laten zien.

Zoals sommigen van jullie weten heb ik sinds februari weinig tijd voor de blog – vandaar dat er soms geen artikelen verschijnen. Ik maak dagen van 12-13 uur en eer ik thuis ben is het donker. Ik moet dus foto’s maken op mijn vrije dagen en soms schiet dat erbij in – mijn excuses.

De Rockateur blush is een lichtroze blush, waarbij de mooie glans helaas overspray is. Voor mij is hij iets te licht, maar voor een neutrale look kan hij prima. Ik vind het wel een tegenvaller dat de mooie glans een overspray is – Suzanne likes shimmer & sparkles! Ik heb geen op-foto omdat hij niet zichtbaar was op de foto’s die ik probeerde te maken, helaas.

De Hydra-Smooth Lip Color is hydraterend lipstick die je lippen ‘smooth’ zou houden. Allereerst moet ik zeggen dat de pigmentatie me wat tegenvalt, maar ik gok dat hij meer bedoeld is als een lipbalm – althans dat vind ik. De verpakking is geweldig retro en vind ik perfect bij Benefit passen. Ik had de klassieke lipstick geur verwacht, maar die heeft de lipcolor niet ;-)

Applicatie is wat moeilijk door de vorm van de lip color, bijwerken is bij mij wel nodig.

Deze producten van Benefit zijn inmiddels verkrijgbaar bij Douglas.
Benefit Rockateur blush €33
Benefit Hydra-Smooth Lip Color €19

7 Reacties op Benefit Rockateur blush & Hydra-Smooth Lipcolor Tutti-Cutie

Wow mooi, heb nu de coralista van Benefit en die vind ik ook echt mooi maar deze ziet er nog wel wat spectaculairder uit :)