Bikerboots van Hippe-Schoenen.nl

Geplaatst op door Suzanne

Bikerboots met studs stonden al eeuwig op mijn wishlist. Ik kocht ze alleen nooit, want of ik had niet genoeg geld op dat moment of ze waren het net-niet. Deze bikerboots van Hippe-Schoenen zijn goedkoop, en leuk! Deze webshop verkoopt betaalbare maar hippe schoenen, niet iedereen heeft namelijk het budget om elk seizoen nieuwe schoenen aan te schaffen die op dat moment hip zijn. Kijken jullie mee naar meer foto’s?

Ze verzenden met DHL For You en ik ben daar echt geen fan van, DHL is langzaam en ik betaal liever meer om het met PostNL te laten verzenden omdat je het dan de volgende werkdag hebt. Ze waren verzonden op vrijdag, op zaterdag lagen ze in het sorteercentrum en t/m dinsdag is er daarna niets meer mee gedaan. Ik kreeg ze op woensdag binnen, met SelektVracht. Deze bezorgen blijkbaar soms pakketjes van DHL.

Het zijn PU-lederen schoenen wat wil zeggen dat ze van plastic zijn. Vaak zijn plastic schoenen enorm glimmend, maar deze zijn gelukkig matte. Het lijken gewoon lederen laarjes. Er zitten 2 gespjes op, en een heleboel zilveren studs! Langs de zool heb je stiksel a la Dr Martens en de zool zelf is laag maar flexibel met lopen.

Ik heb een hoge wreef, en ik kreeg de laarsjes prima aan zonder dat mijn sok ineens in m’n tenen geperst werd ;) Dat is vaak een probleem bij mij met instap-laarzen, de sok die meegetrokken wordt. Ik kan niet tegen sokken die strak om mijn tenen zitten. En boy, wat zitten ze lekker! Ik heb ze meteen aangedaan en ze zijn perfect. Ze zijn breed genoeg voor mijn brede voeten en ook mijn kuiten passen er prima in. Ik draag ze zelf heel saai met zwarte kleding. Ik hou van zwarte kleding haha!

Zo zou je ze ook kunnen combineren. Met een zwarte jeans, leuke bleached denim top, grote strikoorbellen, een mooie Swarovski ring een een grijze tas (deze is van Celine). Heel simpel maar mooi!

Deze laarzen zijn te koop bij Hippe-Schoenen.nl en ze kosten €34,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

18 Reacties op Bikerboots van Hippe-Schoenen.nl

Ze zijn erg leuk zeg! Ik ben ook nog op zoek naar een mooi paar bikers, heb alleen nog geen leuke gevonden. Ze staan je trouwens erg goed :-)

Woon je bij Zevenaar of Doetinchem in de buurt moet je even bij de Paris gaan kijken, daar hebben ze soortgelijke laarsjes. Maar die kun je bij al die goedkope shops krijgen.

Ik heb een haat liefde verhouding met deze schoenen, iedere keer als ik ze wil kopen denk ik “Heb ik ze echt nodig” Nee….Maar ze zijn zo mooi!

Oeh ik vind ze tof! Heb al meerdere keren met biker boots in m’n handen gestaan, maar ’t was het steeds net niet helaas.. Maar ze blijven op de wishlist, haha!

Ja ze zijn leuk! Er is een winkeltje in Breda en die verkoopt alles hetzelfde als wat ze daar op die site hebben. Voor dezelfde prijzen. Vind vooral de sneaker wedges leuk!

Staat je goed hoor, ben gek op bikerboots. Joyce hoe heet dat winkeltje in Breda dan ? Ben erg benieuwd, ben zelf ook op zoek naar goedkope laarsjes met studs maar in Breda niks tegengekomen!

Ik vind die laarsjes niet zo heel erg mijn stijl , maar nu ik zo zie .. begin ik ze toch wel wat leuker te vinden.

Ik heb zelf ook last van brede voeten en heb toch al moeite met schoenen kopen .. misschien dat ik toch ook eens ga kijken

Stoer zeg! Staat ook leuk bij de hele outfit. Ik vind het wel mooi maar zou het zelf nooit dragen. Ik ben lang en tenger en met zo’n stevige boots aan lijk ik echt in het niks te verdwijnen.

Super mooi zet en ik vind ze heel mooi met zwart inderdaad en wat een super outfit in totaal zo met die laarsjes… mooi… looking fabulous!