Bourjois 1, 2, 3 Perfect foundation

Geplaatst op door Suzanne

Bourjois heeft sinds kort een nieuwe foundation genaamd 1, 2, 3 Perfect. Ik ontving de kleur #55 Donkerbeige. Deze is prima geschikt voor mijn NC30 tint.

Wat me meteen opviel is de substantie van de foundation, hij is ontzettend dun. Qua substantie doet hij me denken aan bodymilk – alleen dan dunner. Je hebt maar weinig nodig om je gehele gezicht te bedekken. Je hebt al snel teveel product op je hand – althans ik ;)

Als je hem hebt aangebracht veranderd hij naar een poeder, heel zacht. Helaas gaat hij mij op de droge plekken zitten, daar wordt de foundation schilferig. Hij hydrateert mijn huid niet genoeg, mijn huid voelt trekkerig en ik krijg zelfs jeuk op de drogere plekken. Ik draag nooit een moisturizer/dagcrème  onder een foundation, omdat mijn foundation dan snel eraf gaat maar bij deze is dat wel nodig.

Ik ben denk ik ook allergisch voor iets in deze foundation, want buiten jeuk werd mijn huid ook rood. Vandaar dat ik geen op-foto’s heb!

Voor mij is deze foundation niet zo geschikt, ik denk dat hij beter is voor mensen die een vette huid hebben.

De foundation is inmiddels verkrijgbaar en kost €14,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

9 Reacties op Bourjois 1, 2, 3 Perfect foundation

Jammer. Ik hoor veel wisselende verhalen over deze foundation. Dus ik laat hem in het schap liggen haha

De lichtste variant is denk wel goed voor mijn huidskleur. Maar wel jammer dat jij een allergische reactie hebt, het zou mij ook niets verbazen als ik dat zou krijgen. :/
Jammer!