Bourjois Color Edition 24H Cream to Powder oogschaduw

Geplaatst op door Suzanne

Bourjois komt in navolging van de andere merken ook met cream to powder oogschaduw – genaamd Color Edition 24H. Ik ontving 3 kleuren van de 6 beschikbare en laat ze vandaag aan jullie zien!

Merveille d’Argent – Bleu Ténébreux – Or Désir

Qua pigment vind ik ze een ‘mwah’. De blauwe kleur is moeilijk egaal aan te brengen zoals je al kunt zien aan mijn swatch – je krijgt er makkelijk ‘kale’ plekjes door. De twee andere kleuren zijn mooi, en prima te gebruiken om over je oogschaduw te deppen als feestelijke touch of om zo even snel een beetje kleur aan te brengen. Ze zijn wat droger als hun soortgenoten en ook deze zijn door hun textuur wat moeilijk te blenden.

Persoonlijk vind ik ze wel fijn te gebruiken als oogschaduwbasis, maar door mijn oogleden doe ik er wel een primer onder. Leuke producten, maar niet echt spectaculair.

Bourjois Color Edition 24H Cream to Powder oogschaduw €11,99.

9 Reacties op Bourjois Color Edition 24H Cream to Powder oogschaduw

chucky1012 zegt: 21 december 2013 om 07:12

Wat ik bij andere bloggers had gelezen wat dit qua pigmentatie heel erg tegen….

Fijne feestdagen en een gelukkig 2014! ;-)

Ik dacht dat dit die color tattoo dingen waren. Beetje matige zet van bourjois om een vergelijkbaar product te maken met minder kwaliteit.