Bourjois Paris Flower Vernis 1 Seconde Gloss 15 Grenadine Tonic

Geplaatst op door Suzanne

Bourjois komt in hun Paris Flower collectie met een heel aparte nagellak, een transparante nagellak met een gel-textuur! Ik moet zeggen dat ik het eerst nogal apart vond, maar ik vind het nu erg tof! De nagellak is niet dekkend maar geeft genoeg kleur af zodat anderen zien dat je nagellak op hebt en niet gewoon in een emmer bessen hebt lopen wroeten ;)

De nagellak is intens glanzend, prachtig voor de zomer. Doordat hij zo glanzend is lijkt het constant alsof je nagellak nog niet droog is, maar niets is minder waar! De nagellak voelt ook anders op je nagels, hij is wat plakkeriger maar blijft goed zitten en gelukkig plakt er niets aan de nagels vast ;) Ik denk dat de zogenaamde ‘sorbet’ nagels dé trend van de zomer gaan worden. Verschillende merken doen er al aan mee, waaronder Dior.

Deze collectie is vanaf juli te koop en de nagellak heeft een verkoopprijs van €8,50.

7 Reacties op Bourjois Paris Flower Vernis 1 Seconde Gloss 15 Grenadine Tonic

Toch ben ik niet zo fan van dat sorbet, ’t lijkt niet zo mooi te dekken en dat is iets wat ik haat bij nagellak!

heb er toevallig vandaag naar staan kijken bij de etos, wist niet zo goed wa tik er nou van moest verwachten, maar nu ik hem bij jou zie denk ik dat ik hem woensdag toch maar een ga halen :)