Bril via internet bestellen, Firmoo.

Geplaatst op door Suzanne

Een bril via internet bestellen lijkt eng, je kan immers je bril niet passen en je weet niet goed hoe hij zal staan. Ik kreeg een mail van Firmoo of ik van hen een bril wilde ontvangen zodat ik deze kon ‘testen’. Er valt niet veel te testen aan een bril, hij zit goed of hij zit niet goed. Ik wilde het graag proberen, er zijn namelijk tientallen websites waar je goedkoop een bril kunt bestellen. Je moet natuurlijk wel je sterkte weten, anders kun je geen goede bril online bestellen.

Ik koos mijn montuur uit, en gaf mijn sterkte e.d door. Ik kreeg zondag een mail dat mijn pakket verzonden was en de maandag erop stond DPD aan de deur met mijn bril. Hij was binnen 1 dag van China in Frankrijk (snel!) maar daarna ging het allemaal wat langzamer maar een week van China naar Nederland = snel! Qua sterkte is hij perfect, ik kan gewoon goed zien en merkte niet dat ik van bril verwisselde. Qua montuur zit hij ook goed, de pootjes zijn niet te strak en ook niet te groot zodat hij eventueel af kon vallen. De bril zit gewoon goed!

Mijn montuur heeft een ‘transparante’ onderkant en een donkerblauwe bovenkant en pootjes. Helaas is dit montuur inmiddels niet meer verkrijgbaar. Ik zie nog veel meer leuke monturen die ik graag zou willen hebben om af te wisselen! Bij je bril krijg je een brillenkoker waar een doekje in zit, plus nog een zachte brillenkoker en een kleine schroevendraaier om je schroefjes te verstellen met 2 extra schroefjes.

– Donkerrode voorkant met ‘marmeren’ pootjes ($29,50)
– Zwarte voorkant met panterprint pootjes & doodshoofd ($68)
– Panterprint voorkant met houten pootjes ($68)
– Tortoise bril met spin op pootjes ($68)

Ze hebben brillen vanaf $8, de prijs van de enkelvoudige glazen zit erbij en de verzendkosten zijn bijna altijd gratis! Ze hebben een actie opgestart, dat je als nieuwe klant een gratis bril mag uitzoeken (niet alle brillen, zitten voorwaarden aan verbonden) in ruil voor een review. Heb je daar toevallig ook interesse in, kijk dan hier.

Al bij al een goede ervaring met het bestellen van een bril via internet! Heb jij al eens een bril op sterkte besteld via internet?

13 Reacties op Bril via internet bestellen, Firmoo.

Jeetje wat goedkoop! Ik vind het een hele mooie bril, ik heb dat type montuur nog nooit gezien, Heel origineel en staat je goed! Als ik een bril nodig had zou ik hem zo bestellen.