Budget tip: awesome pincet!

Geplaatst op door Suzanne

Ik was aan het rondsnuffelen bij de Action en kwam deze pincetten tegen. Awesome print, roze zebra en panterprint. Ik besloot ze mee te nemen om te proberen maar verwachtte er niet veel van.

Het is een ‘slanted’ pincet, mijn favorieten. Ik had wat haartjes staan en besloot hem eens te proberen om ZOMG, awesome pincet! Hij is scherp en heel precies, kleine haartjes en stoppeltjes hebben geen kans. Mijn moeder heeft het Candy Cane pincet van Tweezerman en eerlijk.. deze is way better! Die van Tweezerman breekt de haren af, trekt ze er niet uit en zo krijg je dus stoppeltjes. Die kan dus uit de set en daar gaat een Action pincet voor in de plaats.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, het pincet kost slechts €0,69! Je vind het bij de make-up :)

 

26 Reacties op Budget tip: awesome pincet!

Leuk zijn die he? Ik kocht laatst ook zo eentje met panterprint, maar dan op Ebay voor nog geen euro. Voor mij werkt die ”nepperd” ook echt prima! Ik wist niet dat ze ze ook bij Action hebben, binnekort eens kijken voor een back-up.

Mee eens dat deze top werkt! Ik had er laatst ook 1 gekocht, en verwachtte er ook niet veel van. Hij is precies én trekt de haren prima weg. Love this one.

Ik zweer altijd bij de Tweezerman, als ik ‘m een keer niet kan vinden breekt ook echt de hel los. Dus ik denk dat ik binnenkort maar langs de Action moet fietsen! Bedankt voor de tip :-)

Ik heb er ook eentje van de Action, maar dan een automatische, met een lichtje erin! Heel handig, want dan kun je ook de kleinste haartjes zien zitten en dat voor zo’n klein prijsje! Love de Action!
Groetjes Hennie

Dat patroontje is leuk! Ik ga straks meteen naar de Action haha! Ik wilde vorige week eigenlijk een Tweezerman kopen, maar ik geloof dat ik eerst maar even deze probeer :)

oeeee, die ga ik binnenkort halen! Ben benieuwd hoelang hij scherp blijft..

Ik heb hem ook zien liggen , hij deed mij meteen denken aan mijn tweezerman :) Wat goed dat hij zo goed werkt;D

Ik heb een pincet van Tweezerman, die ik ook super goed vind! Maar ik zal deze zeker niet laten liggen als ik ‘m tegenkom in de action! :)

Hoi Suzanne,

Wij zijn van Tweezerman en lezen zojuist je post.
Wat jammer dat je deze ervaring hebt met de Mini Slant uit de Candy Cane collectie, terwijl je in 2009 nog zo enthousiast was over Tweezerman! Graag zouden wij je een Tweezerman opsturen zodat je weer net zo enthousiast wordt over Tweezerman als in 2009!

Zou je ons een bericht met je adres gegevens kunnen sturen naar info@tweezerman.nl?

Groetjes Tweezerman

Ik had laatst ook een pincet bij action gekocht, eentje met een geisha haha. Verder hadden ze ook hele leuke printjes op de pincets (pincetten?). :)