Campings in Frankrijk

Geplaatst op door Suzanne

Volgende week gaat de zomertijd in, dat wil zeggen dat de zomer nu echt in aantocht is. Helaas zijn de temperaturen nog niet zoals ze horen zijn maar de zomer vakantie in het vooruitzicht is altijd een prettig idee. Veel mensen hebben waarschijnlijk hun vakantie al geboekt maar ik nog niet. Ik weet ook niet of ik uberhaupt op vakatie ga dit jaar.

Kennissen van ons gaan altijd op vakantie frankrijk, nouja kamperen is het niet echt want ze slapen in een caravan op een camping Frankrijk maar ze genieten er echt ontzettend van. De landelijke omgeving met de prettige temperaturen.. ze gaan er meerdere keren per jaar naar toe.

Mocht ik eens willen kamperen zou ik zeker Frankrijk overwegen. Frankrijk is natuurlijk groot dus je kan kiezen uit verschillende gebieden en natuurlijk ook veel keuze uit campings in frankrijk. Wil je kamperen aan de kust of liever in het pittoreske binnenland? Het kan allemaal. Genoeg campings in frankrijk!

Zelf neig ik naar de Cote d’Azur maar dat heeft natuurlijk meteen een heel ander prijskaartje.. Slik. ;)


//advertorial

Comments are closed.