Catrice Fabulous 40ties lipsticks

Geplaatst op door Suzanne

Catrice heeft deze maand een hele leuke trend editie in de winkel liggen, Fabulous 40ties. Helaas voor ons is deze niet verkrijgbaar in NL of BE. Tweep/twitter kennis/vriendin (hoe noem je zoiets?) Marionne vroeg aan mij of ze iets voor me mee kon nemen. Ik koos deze 2 lipsticks. Ze vielen afgelopen week op de mat en besloot ze toch te laten zien omdat ik weet dat er dames dichtbij de grens wonen :)

 

Holly Rose Wood is een donkerroze kleur.

Marlene’s Favorite is een oudroze kleur.

Beide tinten zijn ‘velvet’ lipsticks, wat de trend is van aankomend seizoen. Velvet is een geen matte finish, maar meer een fluweelachtige finish. Niet compleet matte maar ook niet glanzend. Doordat ze deze textuur hebben, zijn ze iets uitdrogend voor je lippen. Ze blijven wel lang zitten. Als je niet tegen het droge gevoel kan, dan kan je er een gloss of balsem overheen dragen.

In deze collectie zit ook nog een rode kleur, maar die vond ik niet echt interessant omdat ik niet regelmatig een rode lipstick draag.

De Catrice Fabulous 40ties collectie ligt in Duitsland in de winkel, en deze lipsticks kosten €3,99 per stuk.

 

18 Reacties op Catrice Fabulous 40ties lipsticks

Ah wat jammer dat die niet naar Nederland komen, ik vind de kleuren super mooi! En die velvet finish vind ik ook fijn, omdat echt mat vaak wat meer uitdroogt inderdaad :)
Marlene’s Favorite staat je prachtig! X

Deze collectie ligt gewoon in Belgie in de winkel hoor! Vandaag een lipstick en blush (prachtig!!) gekocht!

De LE ligt gewoon in de belgische winkels. Heb vandaag de ongelooflijk mooie blush en hele fijne nagellak gekocht!