Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter

Geplaatst op door Suzanne

Catrice heeft weer eens een nieuwe limited edition collectie. De collecties vliegen je om de oren en eerlijk gezegd kan ik het vaak niet meer bijhouden.. Ik zag deze highlighter bij Rachel en omdat ik fan ben van highlighters besloot ik hem te kopen!

Catrice beschrijft de highlighter zo:

“Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog: de Pure Shimmer Highlighter. Het aantrekkelijke 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder is als een zacht glinsterende honingraat. Subtiele nudetinten en lichtreflecterende pigmenten voor subtiele highlights op het gezicht en de neklijn.”

Het is een koele, lichtroze teint met een parelmoeren glans. Op de bovenstaande swatch heb ik de highlighter wat gelayered zodat jullie de kleur wat beter zien hij is wat subtieler als je hem aanbrengt. Ik vind het een erg mooie highlighter die mooi past bij de rest van de highlighters in mijn stash.

Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter
€4,59 @ Kruidvat, Trekpleister

8 Reacties op Catrice Nude Purism Pure Shimmer Highlighter

Inderdaad heel mooi, prachtige kleur ook. Erg fijn dat deze ook op te bouwen is, vind ‘m het heel mooi. Ook het 3D design is te gek.