Catrice Ultimate Colour Lipstick #250 Matt About Pink

Geplaatst op door Suzanne

Catrice heeft hele mooie, kwalitatief goede lipsticks in hun assortiment. Ze hebben sinds enige tijd ook matte lipsticks, welke nu helemaal de shiznay zijn. Ik kocht een hele tijd terug een matte lipstick en wilde deze nog aan jullie laten zien. De reden dat het zo lang geduurd heeft is omdat eh, ik hem kwijt was.

Anyway, on to the goods!

Het is een prachtige felle kleur roze, doet me denken aan MAC Viva Glam Nicki qua kleur. Zoals met vrijwel alle matte lipsticks, zie je elke oneffenheid zitten. Scrub dus je lippen voor gebruik, en laat even 10 minuten een lipbalm intrekken alvorens je de lipstick aanbrengt. Blijft goed zitten, maar een lunch overleeft hij niet.

Ik wil graag It’s A Matte World nog hebben.. there is no such thing as too much lipstick!

Catrice Ultimate Colour Lipstick #250 Matt About Pink
€3,99 bij Kruidvat, Trekpleister

15 Reacties op Catrice Ultimate Colour Lipstick #250 Matt About Pink

Mooie kleur! Het is lastig om mooie matte lipsticks te vinden, ik ga er een naar kijken als ik weereens in het Kruidvat ben :))