Chanel Le Vernis Black Satin

Deze lak van Chanel is een favoriet van me, vooral omdat hij zo geweldig goed dekt. Toen ik vroeger (lees: 7 jaar geleden) op zoek was naar een zwarte nagellak was dit nog niet zo makkelijk. Vaak waren ze ontzettend dun en had je 5 laagjes nodig om enigzins een dekkende zwarte kleur te krijgen. Afijn, no more! Deze nagellak dekt in 2 lagen – op mijn nagelwiel zelfs in 1 laag.

Op deze foto heb ik 2 laagjes op en geen topcoat, perfection!

Chanel Le Vernis kost rond de €22 euro en is te koop bij de parfumerie en diverse warenhuizen.

10 gedachten over “Chanel Le Vernis Black Satin

  1. Mooi, alleen heb ik zelf echt slechte ervaring met Chanel. Hoe mooi en uniek de kleurtjes ook zijn, na 1,5 dag chippen ze al like hell. En dat voor 23 euro :(

  2. Mooie zwarte lak, dekt inderdaad heel erg goed. Wat betreft zwarte nagellak is die van Stargazer mijn eigen favoriet, die dekt ook heel erg goed! :)

  3. Gave kleur! Heb zelf geen favo zwarte maar vindt BlUE Satin van Chanel ook een erg mooi donker kleurtje! :)

Reacties zijn gesloten.