China Glaze Texture swatches

Geplaatst op door Suzanne

Deze Texture collectie van China Glaze komt in het voorjaar van 2013 uit. De lakken zijn niet glad, maar hebben de textuur van fijn zand.

Unrefined (kauwgom roze)
Bump & Grind (roodroze)
Itty, Bitty & Gritty (koraal)
Toe-Tally Textured (mandarijn)
In The Rough (licht groen)
Of Coarse! (hemelsblauw)

Ik vind ze wel wat hebben, alleen zou ik er constant aan pulken. Ik ben ook benieuwd of deze je nagel niet beschadigen bij het verwijderen van de nagellak.
Deze collectie zal verkrijgbaar zijn bij de bekende verkooppunten zoals Pretty Polish.

41 Reacties op China Glaze Texture swatches

Ik vind ze zo gaaf! Lekker aaibaar ^^ Hoe tof zal een gradiënt hiermee er niet uitzien?!?
Ik denk dat je ze misschien het beste met behulp van zo’n potje nagellak remover kan verwijderen(dus waar je je vinger in moet doen en dan draaien). Ik denk dat je nagels dan niet beschadigen!

dat lijkt me zo leuk om op je nagels te hebben! maar misschien zal ik er ook wel aan gaan pulken. daar komen we alleen maar achter als ik zo een lakje in mijn bezit heb.

Benieuwd hoe je die structuur goed op je nagels gaat krijgen. Er zit blijkbaar iets in de lak maar of je dat regelmatig, zoals op de foto, op je nagels gaat krijgen is een tweede.

Ik vind Itty, Bitty & Gritty eigenlijk wel een leuk kleurtje! Ben benieuwd hoe ze op de nagels eruit zullen zien en inderdaad of ze niet je nagels zullen beschadigen.. Het ziet er in ieder geval zo wel leuk uit!

Kwijl! Deze collectie vind ik echt onzettend gaaf! Voor het eerst heb ik weer een hoog hebben gehalte bij een collectie van China Glaze!

Oooh wat zien ze er geweldig uit! Ik ben ook wel benieuwd naar de werking op je nagels. Ik denk dat ik er aan zou gaan pulken. Ik vind het ook vervelend als mijn nagels niet glad aanvoelen brrrr.

Ik vind de kleuren heel erg mooi, maar ik houd zelf toch meer van glans en glitter, al zou ik just for the fun Bump & Grind hebben.

Wat een aparte nagellak! Ik denk dat ik er nog even aan moet wennen, want het lijkt net de plamuurlaag die ik op mijn muur heb zitten, maar dan in een tof kleurtje. Hmm. Ik ben benieuwd hoe het er in real life uitziet, en op één hand dezelfde kleur.

Ik vind deze er echt heel uniek en gaaf uitzien! :) Denk wel dat ik er eentje aanschaf, al is het maar om dit eens geprobeerd te hebben. En wie weet heeft China Glaze een nieuwe rage gelanceerd. :)

Wat apart zeg. Nu ik mijn nagels volop kan laten groeien en lakken wil ik deze wel uitproberen. Ik ben benieuwd hoe snel ze drogen zeg maar, en hoe snel ze daadwerkelijk uitgehard zijn. want volgens mij maakt t niet uit of ze deukjes krijgen met zo’n textuur.

Ziet er gaaf uit, maar inderdaad: ben benieuwd of je daarmee je nagels niet kapot maakt als je het er weer af wilt halen.

Ik vind het ontzettend leuk ogen en ben er zelf dan ook erg benieuwd naar. Ja hier gaat een lakje van komen bij mij

Dat spul heb ik thuis op de muren. Het lijkt mij helemaal niks, ik zou er ook steeds aan zitten pulken. Ik vind de kleur Bump & Grind wel heel cool.

Ik hielp ooit een vriend met verhuizen en van de woningbouw hadden we een hele lijst gekregen van de dingen die hersteld moesten worden. Zo moesten we ook een inbouwkast glad schuren die vorige bewoner met van dit spul had ‘geverfd’. Wat een ellende! Hoop dat je voor het eraf halen van deze nagellak geen schuurmachine nodig hebt haha

Ziet er gaaf uit! Maar ik denk dat ik gek zou worden van de structuur. Zodra mijn gewone nagellak al wat beschadigd is (lees: niet meer glad aanvoelt), zit ik er al aan te pulken!

Wat apart zeg! Ik weet eigenlijk nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ik kan alleen maar denken: apart… :P