China Glaze Tranzitions

Geplaatst op door Suzanne

Een hele tijd terug liet ik jullie al het nagelwiel van deze collectie zien (klik) maar nu heb ik eindelijk ook swatches voor jullie. Op het nagelwiel waren ze prachtig, zijn ze dat in het echt ook?

Hier zie je Split Perso-nail-ty een mooie oudroze kleur, die donkerroze wordt als je de topcoat erop doet.

Modify Me – een periwinkle die blauwpaars wordt zodra je topcoat erop doet.

Metallic Metamorphosis is een antraciet lak die een diepere grijze kleur krijgt als je er topcoat over doet.

Jullie hebben het vast al gezien – de lakken zijn matte en dekken met 1 laag. Alleen.. zodra je de topcoat erop doet wordt de kleur streperig en oneven. Bij de roze zit zelfs een streep van de paarse omdat de topcoat de kleur mee trekt – ook als de basis al droog is. Ik heb nailart geprobeerd, maar je krijgt dan een ‘hoogteverschil’ op de nagel waar de topcoat zit en persoonlijk vind ik dat niet mooi.

Ik heb hier Lynnderella Magic Fairy Stars over Modify-Me gedaan. Zo zie je de strepen niet goed, maar bij de rechterkant heb ik wel kale plekken.

Ik ben teleurgesteld in deze nagellak, ik had er meer van verwacht. Jammer. Wil jij het nou toch zelf proberen, kun je de lakjes kopen bij o.a Boozyshop, Enchantra en Pretty Polish.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

 

22 Reacties op China Glaze Tranzitions

Ik vind de roze kleur zonder topcoat wel mooi, maar ben niet dolenthousiast over de rest van de lakjes. En inderdaad al helemaal niet met de topcoat.

Het idee was opzich best wel grappig, jammer alleen dat het niet goed uitgevoerd kan woden. Vind de blauwe kleur wel een lekker fris kleurtje!

Ik vind het hele idee achter deze speciale topcoat niet leuk. Essence had ook zoiets en dat was wat mij betreft een grote flop. Jammer dat CG er niets beters van heeft kunnen maken!

Niks voor mij! Ik dacht dat ze net zoals die populaire claire’s mood polishes zou zijn. Zulke lakjes wil ik graag!

Doet me denken aan die ‘toverstiften’ van vroeger. Daar was ik als kind zo gek op. Ik denk dat ik deze lakjes daarom zo leuk vind. Niet om hoe ze er uit zien, maar om het nostalgische gevoel dat ik er van krijg ^^.