Chloé Eau de Toilette

Geplaatst op door Suzanne

Chloé heeft onlangs een nieuwe geur toegevoegd aan hun repertoire: Chloé Eau de Toilette. Deze nieuwe geur draait helemaal om de elegantste bloem: de roos. Dit maal is de geur heel zacht en licht, niet overheersend. Het is geen traditionele zware geur en deze zal daarom ook veel meer dames aanspreken. De geur is verfijnd maar toch fris – en al zeg ik het zelf, perfect voor onder de kerstboom.

Voor Chloe Eau de Toilette is verfijning het teken van elegantie. De geur cultiveert elke lettergreep van de opvallende schoonheid van haar voorgangers. Echter de frisheid van de eerste noten maakt de geur al anders. Zoals bij elke variant van Chloé komt het allemaal neer op de roos. Deze keer onthult het een ander facet van de roos, lichter en zachter dan ooit.

De geur bevat noten zoals bergamot, magnolia, gardenia, witte roos en muskus. Je moet hem gewoon eens gaan ruiken in de parfumerie en je bent verkocht. De geur blijft voor een eau de toilette verrassend lang om je heen hangen, als een zachte voile maar is zeker niet te zwaar.

Chloé Eau de Toilette
50ml eau de toilette adviesverkoopprijs €51
75ml eau de toilette adviesverkoopprijs €74

4 Reacties op Chloé Eau de Toilette