Christian Dior Grand Bal holiday 2012 collectie

Geplaatst op door Suzanne

De prachtige high-end collecties blijven maar komen, dit keer zag ik de Dior Grand Bal collectie bij Hanne en wauw, gorgeous. Deze collectie is super luxe en past perfect bij de feestdagen. Kijken jullie mee?

Allereerst het prachtige Eye & Lip Palette, Dior brengt vaker van deze pronkstukken uit. Een gouden en zilveren oogschaduw met 2 kleuren lipstick.

Dan de 5 Couleurs oogschaduw paletten, genaamd Night Golds & Fairy Golds. Ik vind beide kleurstellingen prachtig, ik ga zeker een kijkje nemen in de winkel.

Dan mijn favorieten uit de collectie: de setjes met een nagellak en een prachtige rode lipstick. Je ziet hier Diva Diorific, Lady Diorific, Diorific Marilyn en Diorling Diorific.

Dior Addict Ultra Gloss in de kleuren Or Lame en Rouge Ceremonie.

Diorshow Liner in #548 Gold.

Diorskin Gold Dust, naar alle waarschijnlijkheid een gouden poeder.

En de Grand Bal lashes, de bovenste zijn de Gold Crystals. Eigenlijk voor Fashion’s Night Out maar passen perfect bij deze collectie – niet?

Ik ben heel benieuwd naar reviews & swatches van deze collectie – wat jullie?

 

16 Reacties op Christian Dior Grand Bal holiday 2012 collectie

Prachtige collectie! De palettes spreken me nooit aan, maar die nagellak+lipstick combo en die nepwimpers vind ik zoooo mooi!

Oeh! Hier word je toch letterlijk en figuurlijk stil van! Wat een pracht van een collectie. De paletten de eyeliner en de poeder staan op mijn lijst.

Lieve Susanne,
ten eerste vind ik je site erg leuk! En van deze Dior collectie wordt ik erg blij. Maar weet je ook wanneer deze in de Ici parissen en Douglassen te krijgen zijn, en ook in Geldrop=

Alvast bedankt!