Clarins Crème Riche Désaltérante

Geplaatst op door Suzanne


Als mijn huid wat extra zorg nodig heeft, gebruik ik graag een rijke nachtcreme in combinatie met een serum. Dit omdat rijke crèmes meestal wat dikker zijn en als mijn huid droog en trekkerig is, ik dit niet fijn vind aanbrengen. Een serum zorgt ervoor dat je huid extra voeding krijgt én dat de crème wat makkelijker aanbrengt.

Ik heb nu al een hele tijd deze fijne creme van Clarins in huis, die ik vaak gebruik als last resort als mijn huid bijzonder droog en trekkerig is. Dit is vaak in de winter met een venijnige wind. De crème is dik en rijk en voedt intensief maar ik krijg er geen onzuiverheden of pukkels door.

Als het winter is, worden mijn wangen droog en rood met velletjes en zelfs bultjes. Het is dan zo erg, dat ik het liefst een laag vaseline erop smeer voordat ik de deur uitga. Nu heb ik inmiddels een rijbewijs dus gelukkig hoef ik niet meer in de ijzige kou op het perron te wachten, desondanks heeft mijn huid in de winter toch die extra aandacht nodig.

Deze Clarins Crème Riche Désaltérante is niet heel goedkoop, maar hij is écht heel fijn voor de koude maanden.

Deze crème is o.a te koop bij Bellisima en kost €47,70.

2 Reacties op Clarins Crème Riche Désaltérante