Collectieve MAC Cosmetics haul

Geplaatst op door Suzanne

Hallo iedereen! Long time no see. Er is flink wat gaande geweest op persoonlijk gebied waar ik op Instagram al het e.e.a over heb verteld. Vandaag dus de leuke dingen op Delta Cephei: namelijk een collective haul van MAC Cosmetics en een beetje Bobbi Brown. 

 

Begin deze maand kwam MAC’s kerstcollectie uit, Magic of the Night. Ik was de hele dag aan het refreshen op de webshop want de pagina was actief maar de producten waren nog niet online. Ik keek 10 minuten niet van de 3 uur en ja, hoor. De collectie stond online en Oh, Darling was natuurlijk al uitverkocht. Mijn moeder was zo lief om zaterdagochtend mij vroeg naar Wijnegem te rijden omdat ik zelf nog niet mag autorijden en ik was de eerste klant van de dag. Ik kocht 3 Oh, Darlings : 2 voor mij en 1 voor Mieke en 1 keer Shaft of Gold. Ik spaar/hoard Mineralized Skin Finishes en de Extra Dimension Skin Finishes zijn favoriet.

Verder kocht ik 4 matte lipsticks omdat ze er nu eindelijk allemaal waren! Studded Kiss, Stone, Matte Royal en Instigator.

In een eerdere shopping trip kocht ik wat andere producten. Namelijk de Prep+Prime Face Protect SPF50, Prep+Prime Transparant Finishing Powder, Fix+ en 3x Bobbi Brown Illuminating Moisture Balm welke ik als primer gebruik.

Heb jij wat van de Magic of the Night collectie kunnen bemachtigen?

2 Reacties op Collectieve MAC Cosmetics haul