Collective haul: verzorging!

Geplaatst op door Suzanne

Ik ben weer eens aan het shoppen geslagen. Vreemd – zo koop ik maanden niks en dan ineens een inhaalslag. Gelukkig heb ik veel met korting gekocht, woohoo!

Bij Ici Paris XL kocht ik tijdens de stapelkorting 3 flessen van mijn favoriete cleanser – Philosophy Purity Made Simple. Ik vind het jammer dat ze de grote flessen en andere producten niet in Nederland verkopen! Met de stapelkorting kwamen de 3 flessen op zo’n €47 maar gelukkig had ik nog cadeaubonnen.

Bij The Body Shop bestelde ik een hele hoop producten, via een vriendin had ik een leuke kortingscode en zodoende werd bestellen een stuk aangenamer.

– Wild Argan Oil Gift Bag
– Wild Argan Oil Rough Scrub
– Wild Argan Oil Solid Oil Lips
– Wild Argan Oil Miracle Solid Oil
– Wild Argan Oil Massage Soap
– Almond Hand & Nail Cream 100ml
– Facial Brush
– Vitamine E Moisture Cream

Ik ben al een tijd op zoek naar een vervanger voor de Burt’s Bees Rosemary Mint Shampoo Bar – een shampoo in een vaste vorm. Deze is anders dan bijvoorbeeld de solid shampoo’s van Lush. Ik kreeg op Instagram de tip dat J.R. Liggett’s fijne shampoo zou hebben en ik vond ze op iHerb. Ik bestelde 3 varianten – de klassieke variant, de jojoba & peppermint en tea tree & hemp oil. Ik heb nu de jojoba & peppermint in gebruik, je haar wordt er squeeky clean van en ontzettend stug. Dit is niet prettig voor mensen met lang haar, lijkt me. iHerb heeft supersnelle shipping, ik bestelde zondagavond en woensdagochtend werd het bezorgd.

Zo – dat was mijn haul! Heb jij onlangs nog iets gekocht?

6 Reacties op Collective haul: verzorging!

Leuke aankopen. Ik gebruik de Purity Made Simple nu voor het eerst en ik snap nu waarom iedereen er altijd zo enthousiast over is!

Ik ben benieuwd hoe J.R. Liggett’s je gaat bevallen! Ik hoor er veel goeds over en ben zelf ook heel benieuwd :)