Collective shoplog: MAC Cosmetics, Origins, Bobbi Brown, Real Techniques..

Geplaatst op door Suzanne

Het is lang geleden dat ik cosmetica heb gekocht, in de afgelopen maand heb ik voor mezelf wat mooie spulletjes gekocht! Kijken jullie mee?

Mijn Bdellium Tools kwasten waren aan vervanging toe, ze zijn gescheurd en vallen ontzettend uit – ik was op internet aan het rondkijken omdat ik de Sam’s Pick set wilde – helaas was deze bijna overal uitverkocht. Ik kwam bij Enchantra uit waar hij er nog was, plus twee andere kwasten die ik wilde – de Expert Face Brush & Powder Brush waren in de aanbieding voor €10 dus besloot ik te bestellen. Ik plaatste woensdagavond mijn bestelling en kreeg hem vrijdag al binnen! Ik wil mijn collectie nog aanvullen met meer kwasten van RT.

In december ben ik met mijn moeder gaan winkelen en kocht ik enkele spulletjes; MAC Cosmetics lipstick in Pink Pigeon, MAC Cosmetics Fluidline in Macroviolet, MAC Cosmetics Studio Fix Fluid in C4.5, MAC Cosmetics Fix+, MAC Cosmetics 217 kwast, Bobbi Brown Moisture Rich Foundation in 3.5 en Origins All-Purpose High-Elevation Cream.

Gisteren kwam de MAC Cosmetics Magnetic Nude collectie uit en heb ik twee Extra Dimension Skinfinishes gekocht namelijk Magnetic Appeal en Fairly Precious.

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe spulletjes, dat is lang geleden ;) Op een gegeven moment kocht ik teveel wat dan weer in de kast belandde – beter nadenken voordat ik iets koop zorgt voor meer geld op de bank plus dat ik echt blij ben met nieuwe aankopen. Nu nog een nieuwe Beauty Blender..

16 Reacties op Collective shoplog: MAC Cosmetics, Origins, Bobbi Brown, Real Techniques..

Wat een leuke aankopen! Ik wil ook heel graag de RT kwasten proberen! En die spulletjes van MAC zijn jaloersmakend! ;-)

Mooie spullen! Ik ben gek op de kwasten van RT! Eigenlijk moet ik ook nodig eens een foundation van Bobbi Brown kopen, hoor er zoveel goede verhalen over!

‘Enkele’ spulletjes? Wat veel joh! Ik heb net ook een paar nieuwe goodies uit de nieuwe MAC collecties in huis gehaald, en ik ben er veeeerrrry happy mee :-)