Color 4 Nails, online bestellen van o.a OPI!

Geplaatst op door Suzanne

Het is nu echt zover: Transdesign verkoopt geen OPI meer. Ook niet meer via de zoekbalk, waar OPI de laatste maanden te vinden was. Color 4 Nails is de pagina van Sisi, een Amerikaanse schone. Zij verkoopt OPI, China Glaze, Color Club, Orly en Essie voor de Amerikaanse prijzen. Mijn swapmaatje besteld altijd bij Sisi, dus als ik iets wil hebben van die merken dan komt het daarvandaan. Sisi besteld rechtstreeks bij de merken, of bij de groothandel. Je hebt me vast al eens zien Tweeten over deze pagina, als ze weer iets nieuws had!

Prijslijst
OPI $5,50
OPI Designer Series $8,00
China Glaze variert van $3,25 voor de normale kleuren, tot $5 voor de Magnetix
Orly $4,50
Essie variert van $5,00 tot $5,50
Color Club $4,00 normaal en $7,50 voor de Halo Hues

Op haar pagina zie je wat ze allemaal te koop heeft, maar mocht je iets anders willen dan kun je haar altijd een berichtje sturen. Zo moet je dus ook bestellen, via een FB bericht. Betalen kan via PayPal, zodat je beschermd bent. De verzendkosten liggen aan je bestelling, ze rekent hele redelijke prijzen. Je kunt haar altijd een bericht sturen met wat je wil hebben en hoeveel de verzendkosten zouden zijn, zonder ergens aan vast te zitten. Het is een beetje onconventioneel om te bestellen via Facebook, maar haar eigen website is in de maak.

Klik voor de pagina!

11 Reacties op Color 4 Nails, online bestellen van o.a OPI!

Beetje apart om via FB te bestellen inderdaad haha, maar wel handig dat zij wel OPI heeft en prima prijzen rekent :). Jammer dat het niet meer via TransDesign verkocht mag worden!

Bedankt voor de tip, ik heb ze geliked, dan blijf ik op de hoogte.
Ik heb laatst een vergelijkbare tip gekregen, de verkoopster is een alleraardigste vrouw.
Webshop heet Glisten and Glow. Ik heb zelf via een FB berichtje besteld, maar kan uiteraard ook via de site.
Happy Shopping! :-)

Weer eentje voor bij de favorieten. Ik vind de nagellak van OPI hier stiekem te duur, dus dit is een mooie kans om het goedkoper te krijgen!