Color Club Halo Hues & Jade Diamond nagellak van Color4Nails

Geplaatst op door Suzanne

Een hele tijd terug schreef ik al over Color4Nails, de nagellak webshop van Sisi. Ik heb 4 nagellakjes gekregen van Sisi om te testen, namelijk 2 Color Club Halo Hues nagellak in de kleuren Harp On It en Cherubic en 2 Jade nagellakken van de nieuwe Diamond lijn in Twist en Velvet. Ik had nog geen enkele ervaring met Braziliaanse lakken, ik heb er al veel over gehoord en prachtige lakken gezien maar helaas waren ze altijd moeilijk te krijgen. De Braziliaanse merken maken de mooiste duochrome, multichrome en holografische kleuren.

Harp On It is een zilverkleurige holographic nagellak. Zelfs zonder zon (eerste foto) zie je het holographic effect. Op de tweede foto heb ik de flits gebruikt, bij gebrek aan zonlicht. Bij 2 laagjes heb je volledige dekking en zoals we van holographic nagellak gewend zijn is de droogtijd binnen 1 minuut.

Cherubic is een nudekleurige holographic nagellak. Ook bij deze is het holographic effect zichtbaar zonder zonlicht. Op de laatste foto heb ik de flitser gebruikt. Deze nagellak dekt ook volledig in 2 laagjes.

De Jade Diamond lakken zijn prachtige glassflecked nagellakjes.

Twist is een mooie blauwgroene lak. Ik was bang dat hij erg sheer zou zijn, maar ik vind 2 laagjes voldoende. Voor volledige dekking heb je 3 laagjes nodig of je doet er een tealkleurige basis onder.

Velvet is een prachtige paarse lak, met een licht roze duochrome effect. Ik draag hier 2 laagjes.

Nog steeds kun je bij Sisi bestellen via de Facebook pagina, niet ideaal maar haar webshop is bijna klaar :)

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

 

16 Reacties op Color Club Halo Hues & Jade Diamond nagellak van Color4Nails