Coming soon: Clarins Double Serum

Geplaatst op door Suzanne


Clarins komt volgend met een nieuw serum op de markt genaamd Double Serum® – een huidverzorging die bestaat uit 2 delen welke pas worden gemengd zodra het uit de pomp komt om hun kracht te behouden.

“Double Serum® is meer dan een eenvoudig serum, het is de enige anti-ageingbehandeling die de vijf vitale huidfuncties boost die aan de basis staan van een mooie huid. Een ongekende prestatie, het beste van natuur en wetenschap in een product, bereikt dankzij de anti-ageingkennis die Clarins in de afgelopen 27 jaar heeft opgebouwd.

Double Serum® wordt meteen door de huid opgenomen en is zo licht als een gel met het aangename gevoel van een crème. De geur, gecreëerd door een Japanse meester- parfumeur, is een mix van fruitige en bloemige noten die zowel fris als verfijnd is.

Geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de vette huid.”

Het serum hydrateert, voedt, verbetert de zuurstofvoorziening van cellen, beschermt tegen vroegtijdige veroudering en stimuleert de aanmaak van collageen. De ingrediënten bestaan o.a uit macademia olie, kiwi extract, arnica extract, wilde roos extract (olie), groene banaan en avocado.

Verkrijgbaar vanaf begin februari 2013 bij de luxe parfumerie. 30 ml – €72,50

10 Reacties op Coming soon: Clarins Double Serum

Klinkt heel goed, en die afbeelding is echt schitterend. Geweldig als bedrijven weten hoe ze een product moeten marketen.