Davidoff Cool Water #LoveTheOcean

Geplaatst op door Suzanne

Cool Water van Davidoff is een echte klassieker. Ik ken de geur al jaren, mijn nicht droeg deze al-tijd. Ik denk dus altijd aan haar als ik de geur ruik. Davidoff heeft deze zomer 2 limited edition verpakkingen uitgebracht om het Pristine Seas Project extra onder de aandacht te brengen. Davidoff steunt dit programma van National Geographic sinds 2012.

Dit programma/project richt zich vooral op het onderzoeken en beschermen van de oceanen. Met Davidoff’s hulp hebben er al 8 expedities plaatsgevonden om afgelegen plekken zoals Pitcairn Eilanden, Mozambique en Nieuw-Caledonië. Na aanleiding van het Prinstine Seas Project is er onlangs aangekondigd dat er een groot oceanenreservaat gerealiseerd zal worden.

Wil jij de oceanen ook beschermen en deze ultieme zomergeur in bezit hebben? Koop hem dan bij de parfumerie. Met elke Davidoff Cool Water flacon die wordt verkocht, helpt Davidoff 10.000 m2 oceaan te beschermen. Wil je meer weten? Kijk dan op de websites www.love-the-ocean.com, www.pristineseas.org en de tags op social media #whatmakestheman & #lovetheocean.

Één reactie op Davidoff Cool Water #LoveTheOcean