Dazzling Days #21: Win een luxe geurpakket met Marc Jacobs, Jil Sander & Calvin Klein!

Geplaatst op door Suzanne

Van de allerliefste PR dames van Coty Prestige kreeg ik geuren om weg te geven tijdens de Dazzling Days. Omdat ze allemaal met pakketpost moeten en ik helaas nog steeds werkloos ben besloot ik ze in 1 pakket weg te geven. Dit zijn allemaal damesgeuren ;) Het pakket bestaat uit:

– Marc Jacobs Daisy Petite Flower On The Go (± €35,00)
– Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Petite Flower On The Go (± €35,00)
– Jil Sander Eve cadeauset (± €35,00)
– Jil Sander Sun cadeauset (± €35,00)
– CK One Shock For Her (± €45,00)

1. Vul onderstaand formulier in. (verplicht). Onvolledige formulieren zijn niet geldig.
2. Volg DeltaCephei via Bloglovin‘, Twitter en/of Facebook.
3. Tweet de volgende zin: Win een luxe geurset met #MarcJacobs #CalvinKlein #JilSander tijdens #DazzlingDays van @DeltaCephei! www.deltacephei.nl
4. Share de post op Facebook.

[Form id=”21″]

Deze actie is alleen geldig voor NL & BE en hij loopt 1 week.

86 Reacties op Dazzling Days #21: Win een luxe geurpakket met Marc Jacobs, Jil Sander & Calvin Klein!

Wat een super prijs! Ik heb alles gedaan, alleen zag ik de post nog niet op Facebook staan. Een actie als dit deel ik graag, op mijn prive en op mijn website pagina op Facebook. Dus zodra ik hem zie, deel ik hem door! Ik zet hem ook even op mijn eigen blog als actie van de dag. Alle deelnemers succes!

Deze is gaaaaaf! Ik heb alles gedaan op het delen na, want hij staat nog niet op FB. Door je tip heb ik de andere actie (Fame) wel kunnen delen :)

Wow! De andere winacties laat ik aan me voorbij gaan, maar aan deze doe ik zeker mee!
Jill Sander Eve is zooo lekker! En de rest ook trouwens ;) Suzanne, ik volgde je al wel
op bloglovin’, maar nog niet op facebook. Vanaf nu dus ook! :)

Oh ja ik doe ook heel graag mee ! :) Ik heb zoveel mogelijk gedaan al ik kon ;) (Twitter, Bloglovin)
Liefs Liesxx

Wat een gave prijs! Deze wil ik dol-dol-dolgraag winnen!

Ik heb alles gedaan (behalve Facebook want daar staat hij nog niet online maar ook daar zal ik hem straks delen) het volgen hoefde ik niet meer te doen want dat doe ik natuurlijk al overal ;)

Linkje naar mijn tweet: https://twitter.com/Beautyill/status/296180116231438336

P.S. ik wil het niet winnen voor mezelf hoor want ik heb al prachtige geuren, maar mijn moeder is gek op Jil Sander en verdient wel wat extra’s nu ;)

natasja kroneman zegt: 29 januari 2013 om 10:39

whoeperdewhoepsie, echt een overheerlijk droompakket!! Ga gezellig weer even mee doen en natuurlijk zoals altijd heeeeeel hard duimen, zou het echt fantastisch vinden om dit te winnen, succes met deze geweldige aktie……XX

Omg, hier zitten geuren tussen die ik al kei lang wil. Ik koop alleen nooit geuren, omdat ik ze te duur vind. Ik gebruik er nu eentje van de action, die best lekker is (echt!), maar tja het is niet het gene wat ik echt wil. En dat zijn die van Marc Jacobs wel en die van Jill Sander en Calvin Klein zijn ook zó lekker <3

Hèhè, ik heb een manier gevonden om eindelijk te kunnen reageren op je site! Ik kreeg altijd een fout melding ivm cookies en javascript of iets dergelijks!

Wauw, de prijzen worden steeds mooier Suzanne! Wat een prachtige prijs! :-)
Ik doe graag mee. Ik heb het formulier ingevuld, ik volg je op Bloglovin’ (ook post geliked), ik volg je op Facebook en Twitter. :-)

Zo’n gave prijs! Ik doe mee en heb alle punten doorlopen. Volgde je alleen nog niet op Bloglovin zag ik, dus ook maar even gedaan. Erg mooi pakket wat je weggeeft!

Hmmmm jummie..
Wat een prachtige prijs is dit zeg!!!

Eerst vond ik Daisy helemaal geen lekkere geur, maar toen ik de geur iedere dag op mijn werk bij een bewoonster moest opsprayen begon ik er helemaal verliefd op te worden haha, dus ik doe heel graag mee met deze winactie! <3

Wauw! Gaaf! Heb je formulier ingevuld. Ook volg ik je met Bloglovin’, Twitter en Facebook.
heb je winactie zojuist getweet en je facebook post gedeeld!

chill chill! ik doe weer graag mee :) ik volgde je al overal en heb het formulier ingevuld. :)

Wat een mooi pakket Suzanne! Helemaal in love :).

Kan het kloppen dat je ‘like on bloglovin’ button het niet doet? Of in ieder geval, ik kreeg een error, dus zal m zo bij Bloglovin zelf nog liken.

Miss Koffieklets zegt: 29 januari 2013 om 14:52

Wat een pakket!! Ik ontdekte het via een vriendin, en ga nu wel je website volgen. Ik zie hier héél interessante dingen. Bedankt om te delen!

Lucia Snel zegt: 29 januari 2013 om 14:53

Oeh! Ik ben normaal niet zo’n winactie type maar hier moet ik toch écht aan meedoen hoor! Wauw!

Wat een prachtig geurenpakket, gewoon onweerstaanbaar! Ik doe zeker mee!
Ik volgde jou al op de diverse social media kanalen, en heb het berichtje getweet.

Wat een fantastisch pakket! Ik ben al tijden benieuwd naar die Marc Jacobs geurtjes! :-) Ik heb de winactie gedeeld op twitter en facebook. Uiteraard volg ik je al een tijdje :-)

Zooo gaaf! Ik volg je via Bloglovin, heb het artikel geliked en ik like je op Facebook!

Wauw wauw wauw! Het houdt maar niet op hier met de winacties, en dit is wel een heeeeeele mooie! Luxe! Ik besnuffel deze geuren wel eens in een parfumerie, heerlijk zijn ze! Helaas boven mijn budget, maar dit is een geweldige kans natuurlijk! :)

Wat een super gave winactie!!! Ik doe mee. ik volg je via bloglovin en twitter. Via facebook kan niet want ik heb geen facebook. Ook heb ik je tweet gestuurd. Mijn twitternaam is beautybyts

wauw, wat een winactie!! Lijken wel geurtjes voor elk seizoen, en een vriendin houd heeeel erg veel van marc jacobs geurtjes, ik kan haar er mooi blij mee maken! (als er toch nog 3 andere geuren zijn haha) liefs!

Wat een leuke winactie! Jammer genoeg doet hij het bij mij niet, wanneer ik op ‘ ik doe mee’ klik, doet hij het niet:(. Groetjes Melissa

Oh, wow, dit is echt een superprijs! Ik heb alles gedaan behalve twitter, want ik heb geen twitter. Hoop dat ik nog mee mag doen;) Ik ga hier heel hard duimen!;) xox

Ik heb het formulier wel eventjes opnieuw moeten invullen omdat ik volgensmij mijn achternaam was vergeten, slimme ik.

Wauw Suuz, wat een winactie! <3 Daar gaan heel wat vrouwenharten sneller van kloppen! Ik heb met mezelf afgesproken enkel nog deel te nemen aan winacties waarbij mijn mond echt tot de grond open valt en ik vergeet adem te halen en ben deze is dat zeker het geval! I'm in!

Hmm zoveel lekkere geurtjes, dat zal moeilijk kiezen worden ’s morgens :D
Ik doe zeker mee!
Ik volg je via bloglovin & facebook.

Wilma van Rijswijk zegt: 1 februari 2013 om 19:10

Ik doe weer graag mee voor dit heerlijk luxe geurpakket met Marc Jacobs, Calvin Klein en Jil Sander.

Deze prijs kon ik echt niet aan me voorbij laten gaan. Heb keurig netjes alle stappen gevolgd. Ik volg je op alle mogelijke kanalen en heb geliked, shared en getweet. En nu ga ik héél hard duimen want zulke lekkere geurtjes zou een enorm geschenk zijn nu ik op no-buy ben omdat ik moet bezuinigen