Delta Cephei loves Vlieger & Vandam iPad sleeve <3

Geplaatst op door Suzanne

Mensen die mij al langer volgen weten dat ik gék ben op de tassen van Vlieger & Vandam. De Guardian Angel bag staat bovenaan mijn fashion-wishlist maar helaas heb ik er het budget nog niet voor weten te vinden. Nu kreeg ik net het S/S12 persbericht binnen van Vlieger & Vandam en daar stond dit paradepaardje in, een iPad sleeve. Ik heb sinds december een iPad 2 en ik heb eigenlijk een best lelijke sleeve eromheen.

Ik denk dat mijn iPad deze sleeve wel verdient – en ik eigenlijk ook wel ;) Hij is van zwart leer en heeft een pistool als reliëf. Past perfect bij mij qua kleur en design. Suzanne likes!

Vlieger & Vandam word o.a in de Bijenkorf Amsterdam verkocht en deze iPad sleeve heeft een prijskaartje van (snik!) €159,95.

10 Reacties op Delta Cephei loves Vlieger & Vandam iPad sleeve <3

Heel gaaf! Ik ken ook iemand die pistolen afgiet en er keramiek van maakt. Super! Dank je voor het delen, liefs van Martine