Domino Dollhouse wishlist!

Geplaatst op door Suzanne

Domino Dollhouse is een webshop met plus-size kleding, accessoires en lingerie. Ze verkopen een andere stijl kleding dan in de winkels hangen, een welkome afwisseling! Ik zag wat mooie items op de webshop die ik graag in mijn kast zou hebben hangen en besloot ze met jullie te delen.

Lavender Strip Shirt Dress $52,99
True Essence Dress $120
Dark Doll tankini top $65,99
Dark Doll tankini bottom $45

Ik ben vooral fan van de True Essence jurk, deze is precies mijn stijl. Kende jij deze webshop al?

10 Reacties op Domino Dollhouse wishlist!

Wat een enorm pluspunt dat ze voor de webshop ook ├ęcht plussize modellen gebruiken ipv ‘plussize’ met net maatje 42. Gaaf om te zien :)

Ik kende de site nog niet maar nu ga ik wel even rondneuzen!
Jammer dat ik nooit wijs kan worden uit de engels/amerikaanse maten en de aparte maten die sommige shops gebruiken :-(