Dr. Martens Clarissa sandal

Geplaatst op door Suzanne

Dr. Martens.. You either love them or you hate them. I love them! Ik zag deze beauties een aantal maanden terug op Dr. Martens Instagram pagina. Instant liefde, maar aangezien het weer hier niet echt zomers was heb ik ze toen niet gekocht. Bovendien kon ik ze nergens in het zwart vinden, enkel in het koper of pewter (beide Sarenza). Fastforward enkele maanden tot 2 weken terug: vriendin Gwen had het ineens over de sandalen. Zij had ze gezien in het zwart, bij een online shop. Ik besloot ze te bestellen, als cadeau voor mezelf ter ere van een vast contract. Ik wilde eerst een nieuwe designer tas kopen, maar dat komt later wel. Deze sandalen werden binnen 24 uur bezorgd en wat zijn ze tof!

\

Eerlijk, je moet van grove schoenen houden om deze te waarderen. Ik denk dat menigeen deze sandalen dan ook he-le-maal niets vind. Ze zitten verrassend comfortabel, ook al moeten ze echt uitgelopen worden. Minpunt is dat de eerste twee bandjes dicht op elkaar zitten en dat de huid van mijn voet ‘klem’ komt te zitten tussen de bandjes. Daar loop je dan je huid kapot, ik hoop dat dat met uitlopen verholpen gaat zijn. Pleisters op je voet zijn namelijk niet zo charmant.

Ze zijn normaal €140 maar dankzij een kortingsactie heb ik er €112 voor betaald.

5 Reacties op Dr. Martens Clarissa sandal

Ja, ik heb ze ook! Ze zijn trouwens te koop bij Urban Outfittersin A’dam – handig, want ze vallen raar. Ik krijg er echt enorm veel complimenten over, topaankoop!