Dr. Martens spring/summer 2013

Geplaatst op door Suzanne

 

Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik fan ben van Dr. Martens. Ik heb een aantal paar in mijn bezit en mijn favoriete paar zijn mijn nieuwste aanwinsten – de Juny boots. Dr. Martens waren eerst vooral voor de ‘underground’ scene – punkers etc maar tegenwoordig zijn ze ook hip, vooral door de hipsters maar ze worden ook gedragen door o.a Nicki Minaj in videos. Het persbericht van de spring/summer 2013 collectie viel net op de stoep en ik als fan wilde deze graag met jullie delen. O.a canvas sneakers met panterprint!

1460 pastel lakleder in oranje, geel, roze en lavendel. €140,-

1460 in metallic pewter €150,-

Hackney canvas sneaker €95,-

Harrie multicolour lakleder brogue €155,-

IB40 in slangenprint. €140,-

Mijn favorieten zijn de Hackney sneakers en de Ib40 in slangenprint. Deze zou ik graag verwelkomen in mijn Doc’s collectie maar helaas laat het budget het niet toe. Ik vind ze echt súpertof.

Dr. Martens kun je kopen bij o.a Sacha, London, Britain, Zalando, Wehkamp..

Bij Zalando staan ze al online en zelfs meer modellen dan in het persbericht staan :-) Wat denk jij van Dr. Martens? Hot or not?

13 Reacties op Dr. Martens spring/summer 2013

Ik heb vroeger ook Dr. Martens gehad. En vond ze toen heel gaaf. Maar inmiddels ben ik heel erg van smaak verandert en is het niet mijn ding meer.

heb ze vroeger wel gehad,paarse en blauwe. was er best wel weg van ja! het is nu mn smaak niet meer maar vind ze wel erg leuk om naar te kijken. stoer en best uniek met al die kleurtjes enzo. vind trouwens de blauwe multicolor wel erg leuk