eBay matte liquid lipsticks..

Geplaatst op door Suzanne

Een tijd terug bestelde ik op aanraden van vriendin Claudia een hele hoop matte vloeibare lipsticks op eBay. Ik wist niet dat ze de verpakking nagemaakt hadden van een merk wat de laatste tijd niet positief in de beautyblog wereld bejegend wordt omdat het producten van een groothandel zouden zijn met een andere verpakking, de eigenaresse zou racistisch zijn etc.. Ik noem de naam dan ook niet van dit merk. Ik wil voorop stellen dat ik nooit moedwillig nep producten zou bestellen, zo ook met deze eBay lipsticks.

De lipsticks hebben me wat teleur gesteld omdat elke kleur een andere formule, dekking en geur heeft. Ik vind de geuren niet prettig dus daar ga ik verder geen woorden aan vuil maken, ik laat jullie gewoon de lipsticks zien!

Salem, een donkerbruine tint. Deze lipstick is moeilijk te corrigeren, zoals je op de foto kan zien. Je kan ook zien dat ik mijn onderlip had moeten epileren maar hey, i’m only human. De kleur is egaal na 2 laagjes.

Pansy, de kleur waar ik het meeste naar uitgekeken heb. Wat een ontzettende teleurstelling. Dit zijn 4 (!!) laagjes. Dekking is verschrikkelijk en ook moeilijk te corrigeren.

Wicked, een prachtige donker rode tint maar oh my god het aanbrengen is horrendous! Zoals je kan zien op de foto kan ik bijna meedoen in een film als The Joker. Als je deze lipstick wil corrigeren smeer je hem helemaal uit en ja, hij vlekt op de huid. Verschrikkelijk.

Riot, een retro rood/oranje tint. Aanbrngen en corrigeren gaat prima, pigment is ook goed.

Faded, mijn favoriet! Een oudroze tint die zeer flatteus staat bij vrijwel iedereen.

Utopia, een mooie fuchsia kleur. De formule van deze is wat vreemd, als ik deze op heb voelen mijn lippen strak en zien ze er pouty uit.

Cashmere, een grijsroze tint. Dit is niet voor iedereen weggelegd en je moet de rest van je make-up aanpassen op deze lipstick zodat er niet uitziet alsof je van de Walking Dead set afkomt. Vind ik leuk.

Qua formule zijn de lipsticks aan de droge kant, ze zijn na een aantal uur niet prettig meer om te dragen. De kleur plakt niet goed aan de binnenkant van je lippen en daar gaat de lipstick ook snel korrelen. Desondanks ik geen fan ben vind ik dat ze hun prijs wel waard zijn.. ik betaalde voor deze kleuren per stuk tussen de $1 en $1,75 inclusief verzendkosten. Zeg nou eerlijk, daar kan je toch niet heel veel van verwachten?

Wil jij ze zelf proberen? Je kan de eBay lipsticks vinden onder de term ‘Women Cosmetic Makeup Matte Liquid Lipstick Lip Gloss Stain Moisturizer Colorful’.

7 Reacties op eBay matte liquid lipsticks..

Jasmine zegt: 21 mei 2016 om 13:13

Ik heb er ook een paar van ebay, tot nu toe alleen Cashmere op mn lippen getest. Maar de mijne heeft meer een paarse ondertoon, blijft goed zitten, niet korrelig en bloed niet. Terwijl alle liquid lipsticks bij me bloeden. En de dag erna waren mn lippen niet uitgedroogd. Ben heel benieuwd naar de andere kleuren, pansy leek bij mij ook heel dun :(

ik heb ze denk ik allemaal nu :’) vind ze super nice! pansy is inderdaad een lastige tint, maar de truc is om hele dunne laagjes aan te brengen en deze tussendoor goed te laten drogen en evt. af te poederen met een setting powder :)

Ik heb Cashmere, maar van het echte merk. Die smeert zo fijn, dun en egaal, dus ik weet niet zeker of de kwaliteit van de eBay versie echt overeenkomt. Heb overigens wel gehoord van alle kritiek op dat merk en zou daar zelf ook nooit kopen, maar had deze overkocht van iemand op depop.