Een late verleidelijke Kerst met Etos!

Geplaatst op door Suzanne

Ja – ik weet het. Kerst is al lang een breed voorbij en toch schrijf ik over Etos hun kerst assortiment. Dit omdat de producten nog steeds verkrijgbaar zijn, met 50% korting!

Allereerst mijn favoriet! Hoe kan het ook anders, een baked product. Dit is een Baked Bronzer, voor mij meer een highlighter. Dit ligt puur aan je huidskleur, ben je bleker dan is dit een bronzer voor je en ben je zoals mij NC30 of donkerder dan is dit meer een highlighter.

Hier heb ik hem op mijn jukbeenderen, over een subtiele blush aangebracht.

Deze producten vind ik persoonlijk niet zo heel interessant. Een blanke lipgloss met een lichtje in de dop, een nail-art kit om feestelijke nagels te maken (niet voor mij, ik ben een ongeloofelijke kluns en zou die potjes op de grond laten vallen!) en een glitter eyeliner, blanke basis met zilveren glittertjes.

En als laatste 2 nagellakjes in de kleur 004 (bessenrood met gouden glitters) en 001 (diep nachtblauw). Ik draag hier 2 laagjes van elk, zonder base of topcoat.

Baked Bronzer €4,99 €2,49
Nailart Kit €3,99 €1,99
Lipgloss €5,07 €2,53
Glitter Eyeliner €2,99 €1,49
Nagellak €2,49 €1,24

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.
Dit heeft geen invloed op mijn mening.

 

15 Reacties op Een late verleidelijke Kerst met Etos!

Die bronzer vind ik het mooist van de hele collectie. Ikzelf zou hem waarschijnlijk ook als highlighter gebruiken!

Nagellak 004 is een mooie kleur, zeg! Verder kun je deze producten natuurlijk ook gewoon het hele jaar door gebruiken met een feestje (zou ik doen iig!) :-D

de bronzer vind ik wel erg mooi, maar ik probeer mijzelf ervan te weerhouden om nog meer bronzers te kopen, heb er al een aantal…oeps