Essie Mirror Metallics collectie

Geplaatst op door Suzanne

Essie komt met nog een collectie voor deze zomer, namelijk de Mirror Metallics collectie. Dit is een collectie vol met metallic lakjes. Het is een finish die op dit moment in populariteit toeneemt, zo heeft Layla ook al een mirror collectie uitgebracht. Ik denk dat dit de volgende ‘hype’ wordt, na de crackle en magnetic lakjes.

Op de bovenstaande foto zie je van links naar rechts:

• Good As Gold
• Nothing Else Metals
• Blue Rhapsody
• Penny Talk
• No Place Like Chrome

Op de website Pshiiit (wat een naam..) vond ik swatches van deze collectie:

Wat vind jij er van? Zou jij deze dragen? Mij lijken ze echt leuk op je teennagels met mooie sandaaltjes.

 

16 Reacties op Essie Mirror Metallics collectie

Anneloes zegt: 19 mei 2012 om 09:37

Net wat jij zegt. Ik denk dat ik ze vooral leuk vind op teennagels :)

Ik ben trouwens je 1000e volger op blogloving. Hihi. :)

Metallics vind ik niet altijd leuk, maar deze zien er wel erg goed uit! Ik zie waar de “mirror” vandaan komt. Penny Talk zou ik misschien wel kopen…

Metallic is niet mijn favo finish maar het kan wel wat hebben natuurlijk. Ik zou mss er ook eerder voor opteren deze op mijn teennagels te dragen.

Ik ben niet een groot fan van metallics. Ik heb een paar lakken in mijn stash zitten en die gebruik ik haast nooit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de lakken op de swatches nogal op elkaar vind lijken.