Etos Baked Blush #002

Geplaatst op door Suzanne

Mineralized oftewel ‘baked’ producten. Ik ben er zot op. Ik hou van dat mooie, bolle poeder en vooral als er nog ‘veins’ van kleur tussen lopen. Dat heeft de Etos Baked Blush helaas niet, maar verder wel alles wat ik me kan wensen in een blush!

\

 

De blush geeft echt een prachtige glow aan mijn wangen en hij past perfect bij mij huidskleur. Ik gebruik hem boven mijn bronzer (die ik gebruik om te shapen) en blend ze samen. (De prachtige highlighter op mijn foto’s zijn trouwens Guerlain Meteorites!) Hierdoor krijg je een mooi effect.

Ik vind dat Etos echt een schot in de roos heeft met deze baked blushes en voor de prijs hoef je het ook niet te laten, ze zijn €4,49 en tot en met zondag 24 juni krijg je bij aankoop de derde gratis. Voor €9 koop je dus alle 3 de kleuren.

20 Reacties op Etos Baked Blush #002

Mooie foto’s! Die glans komt echt goed over op je wangen!
Ik heb zelf ook zo een, en hij ’s pretty!

Wat een mooi glansje geeft hij! De kleur spreekt me ook wel aan. Ik ga toch even kijken bij de Etos hoe hij bij mijn huidskleur staat, thanks voor de tip!

Die kleur staat je echt super mooi. Had eerlijk gezegd niet verwacht dat een blush van Etos huismerk zo gepigmenteerd zou zijn :)

Oh my god, amazing! Wat een mooie foto’s trouwens, ook van je gezicht, gorgeous. :) De blush is mind-blowing. Op dit soort momenten heb ik er echt een hekel aan dat ik geen blush draag, want het is zo mooi!