Fab. Accessoires Love Stud iPad sleeve

Geplaatst op door Suzanne

In navolging van mijn iPhone heeft mijn iPad nu ook een prachtige hoes van Fab. Accessoires! Ik kocht de iPhone hoes tijdens de sale, en helaas kwam ik er later achter dat de iPad hoes uit het assortiment was. Ik kreeg van Maaike een bericht dat er een Fab. Accessoires sale was op Vente-Exclusive en dat de iPad hoes er ook was. Ik ben meteen lid geworden van VE en besloot rond te kijken, het is een community waar ze merken met kortingen verkopen. Ik spotte de iPad hoes voor €65. Ik gooide hem in mijn winkelmand en besefte dat ik de laatste had… dan voel je de druk om hem te bestellen en tsjah – dat deed ik dan ook!

Nu wil ik alleen nog graag een Fab Accessoires portemonnee hebben, daar gaan we dan maar voor sparen :) Bovenstaand zie je mijn favorieten.

Ben jij net zo gek van Fab. Accessoires als mij? Heb jij iets van Fab. of zou je graag iets willen hebben van dit merk? Let me know!

20 Reacties op Fab. Accessoires Love Stud iPad sleeve

Ik zie het merk de laatste tijd steeds meer opduiken. Zo’n (soort) hoes zou ik ook graag voor mijn iPad hebben, wat mooi zeg!

Ik vind het echt een prachtige hoes! Die zou ik ook wel willen voor mijn tablet. Eigenlijk zou ik alles van Fab. wel willen hebben, haha.

Ohhhhwww, ik wou dat ik een iPad had! Dan had ik hem zelf gekocht!
Ik ben trots op je dat je het toch gedaan hebt, haha. <3

Wauw die zijn super leuk! Ik ben nog steeds op zoek naar een mooie laptop sleeve, maar die hebben ze volgensmij niet van Fab. :(

Ik heb een Fab portemonnee gekocht nadat ik vrijwel elk jaar weer een nieuwe portemonnee kon aanschaffen. Maar wel met 50% off anders vind ik het toch te prijzig :P