Femme de Pivot: prachtige iPhone hoesjes.

Geplaatst op door Suzanne

Ik kwam vanochtend prachtige iPhone hoesjes tegen, toen ik aan het rondkijken was voor nieuwe hoesjes. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe hoesjes, kinda addicted. Ik vond het merk Femme de Pivot, een Aziatisch merk welke echt fantastische hoesjes heeft die right up my alley zijn.

De hoesjes zijn vrouwelijk, prachtig vormgegeven en afgewerkt. Bovendien hebben ze een iPhone app waarbij je de bijpassende achtergronden gratis kunt downloaden voor je iPhone. Je kunt deze vinden als je zoekt naar ‘Femme de Pivot’ in de appstore.

Boven zie je een greep uit hun collectie. Zijn ze niet onwijs tof? Je kunt ze kopen via de website, of op eBay. Mijn favoriet is Rosy Provence en deze wil ik binnenkort aan mijn collectie toevoegen.

Hoe vind jij ze?

 

17 Reacties op Femme de Pivot: prachtige iPhone hoesjes.

Leuke tip: In de App Store staat hun app (te vinden als je via Femme Pivot zoekt) en daar kun je achtergronden voor je iPhone downloaden die matchen met deze hoesjes.. Ik heb nu de Rosy Provence achtergronden in m’n beginscherm en toegangscherm <3

Zijn idd mooi! Ik ga meteen kijken of ik een paar mooie kan uitzoeken :D heb gewoon 2 iPhones echt schandaaaalig maar kan ik ze misschien uit elkaar houden :) thx for the tip Suus!! x

Omg, die moet ik hebben. Trouwens die site die je me gaf voor de Kath hoesjes, ik heb ze nog steeds niet binnen, is dat normaal na 2 weken of niet :p?

Ander meisje wacht al sinds 31 december :( Ze had 2 keer besteld, ene bestelling is er al wel. Uit China duurt het meestal lang maar ik heb een slecht gevoel nu. Ik zou even mailen als ik jou was!