Flinndal WLS vitamines

Geplaatst op door Suzanne

Even weer een gastric bypass gerelateerde post. Afhankelijk van het ziekenhuis waar je bent geopereerd, raden ze je vitamines aan. Sommige ziekenhuizen raden de Kruidvat multivitamines aan maar mijn ziekenhuis hamert erop dat je het beste speciale multivitamines kan nemen omdat je maag en darmen dingen niet goed kunnen opnemen.

Ik heb zelf verschillende vitamines geprobeerd, ik ben begonnen met de Fit For Me Forte vitamines, maar die ruiken al zo ontzettend vies dat ik al moest kokhalzen als ik ze uit de strip haalde. Als ik deze innam, dan bleef hij lang in de slokdarm boven de nieuwe maag hangen. Zodra hij was gezakt begon ik fysiek ziek te worden: ontzettend misselijk, naar gevoel in de maag, ontzettend boeren, rillingen en extreem speekselaanmaak alsof ik moest overgeven. Ik heb daarna de Celebrate kauwtabletten geprobeerd maar de smaak van de B12 vond ik ontzettend lang blijven hangen. Toen heb ik een tijd Davitamon geprobeerd, 2 per dag tot ik Flinndal tegen kwam.

Ik heb met Flinndal nergens last van. De tabletten kun je doormidden breken als ze te groot voor je zijn, je proeft geen nare smaak met innemen en ze blijven ook niet hangen. Nu lijkt dit op een advertorial voor Flinndal maar dat is het absoluut niet. Er zijn zoveel vitamines en het is moeilijk om er een te vinden die je fijn vind.

Mocht je Flinndal eens willen proberen, dan krijg je met mijn vriendencode €10 korting op je bestelling. Mijn code is r-88289302. Als jij deze code gebruikt kosten de tabletten met herhaalgemak €14,95 voor drie maanden. Dit kun je altijd opzeggen wanneer je wil, ook direct. Als je mijn code gebruikt krijg ik ook €10 korting op mijn herhaalgemak.

Ze verkopen bij Flinndal ook andere vitamines maar ook energierepen en eiwitshakes.

 

Één reactie op Flinndal WLS vitamines