Fotoverslag opening Primark Zuidplein

Geplaatst op door Suzanne

Gisteren was de opening van Primark Zuidplein! Ik ben vaker uitgenodigd voor de openingen van nieuwe filialen, maar vaak kan ik niet aanwezig zijn omdat ik moet werken. Nu viel deze opening op donderdag – mijn vrije dag – en besloot ik toch eens te gaan kijken! Ik ging met mijn moeder, we waren ruim op tijd rond half 9. Om 9:15 zou het filliaal opengaan voor de pers, maar er stonden al genoeg klanten in de wachtrij (bizar!).

Kijken jullie mee naar een fotoimpressie?

Voor de One Direction fans ;)

My anaconda don’t, my anaconda don’t want none unless you got buns hun..

In alle rust kunnen passen..

Bedankt Primark & het PR bureau dat ik aanwezig mocht zijn! :)

Primark Zuidplein
Zuidplein Hoog
3083 Rotterdam

9 Reacties op Fotoverslag opening Primark Zuidplein

Wat een ervaring he, lege paskamers haha. Ik heb spijt dat ik dat wit met blauw en rode kerstvest niet heb mee genomen!

Wat gaaf, zo’n onbevlekte winkel! Ik was laatst in Eindhoven, een half uur voor sluitingstijd en kon niet echt iets leuks vinden qua kleding. Ik denk dat de hele winkel al was leeggeroofd!

Ooh, die kettingen <3 Zo mooi! Wat lijkt me dat toch heerlijk, rondstrompelen in een lege Primark! Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd gehaast shop in de Primark, omdat ik enorm gek word van de drukte. In een lege Primark zou ik helemaal losgaan denk ik, haha!

Heerlijk hoor, Primark! Toen ik laatst mrt m’n moeder om half 10 in een Primark was, was het ook prima te doen qua drukte en paskamers! Leuk verslag Suz!

Er moet dringend een Primark dichter bij Antwerpen geopend worden, ik wil er zo graag eens een kijkje gaan nemen.