Garnier Loving Blends

Geplaatst op door Suzanne

Ik heb al een hele tijd geleden een perspakket ontvangen met de Garnier Loving Blends. Dit kwam echter net binnen voordat ik met spoed geopereerd moest worden en zodoende kwam er helemaal niks van de review. Ik heb de producten in de tussentijd wel gebruikt en inmiddels al verschillende keren nieuwe flacons gekocht dus ein-de-lijk tijd voor mijn review.

Ik kreeg van Garnier een pakketje van de Honing Goud lijn: een shampoo, conditioner, haarmasker en het herstellend serum. Mijn haar was na mijn operatie echt dramatisch: ontzettend droog, dof en futloos. Ik ben toen deze lijn gaan gebruiken. Eerst dagelijks de shampoo en de conditioner, 1x per week een haarmasker en ook dagelijks het serum na het wassen. Mijn haar knapte ontzettend snel op van deze lijn. Het ging weer glanzen en voelde zacht aan.

Ik heb geen jeuk gekregen van deze lijn, mijn eczeem op de hoofdhuid is niet erger geworden door het gebruik van deze producten. Ik heb zelf de shampoo van Argan & Cranberry lijn aangeschaft maar hier ben ik niet zo tevreden over, deze shampoo maakt mijn haar squeeky clean en met mijn haartype (krullen!) leidt dit vooral tot klitten en ondoorkambaar haar. Mijn moeder daarintegen vind deze shampoo ge-wel-dig omdat deze maar volume geeft. Zij heeft een ander haartype namelijk dun en steil haar.

Gelukkig heb ik de Argan & Cameliaolie Sublieme Olie nu als omdat het herstellende serum van de Honing Goud op is en deze zorgt ervoor dat mijn haar een gezonde glans heeft, zacht is en niet pluist.

Over het algemeen heeft het Loving Blends assortiment me positief verrast, de producten ruiken heerlijk en zijn goed betaalbaar. Ze verzorgen mijn haar goed en zorgen ervoor dat het niet pluist en goed in conditie blijft. Ik wil graag de andere varianten ook nog aanschaffen om te proberen. Ik ben fan!

Garnier Loving Blends
verkrijgbaar bij de drogist (Kruidvat, Etos, Trekpleister, DA..)
in Belgie te koop onder de naam Ultra Doux

5 Reacties op Garnier Loving Blends

Ik had de shampoo en conditioner al gekocht, met kamille, n.a.v. jouw post op InstaGram tijdje terug. Ik ben heel benieuwd, ben ziek geweest en geen puf om foto’s te maken [is al niet mijn sterkste punt]. Maar de geur is inderdaad heerlijk, Had wellicht meer aangepast op mijn eigen haar moeten kopen, maar ik houd van de geur van kamille in haar producten. Ik ben zo benieuwd! Xo