GM Z Collection – nieuwe tas!

Geplaatst op door Suzanne

GM Z Collection lederen tassen

Leren tassen, I love them. Ik gebruik al jaren een tas van ASOS maar het was hoog tijd voor een nieuwe. Ik kreeg een mailtje van Titi, of ik een tas wilde uitproberen van GM Z Collection.

GM Z (spreek uit als Jems!) is de lijn van zusjes Titi en Germaine Tournier. Zoals elke designer zijn ze klein begonnen, met enkele producten en een kleine vaste klantenkring maar tegenwoordig is hun collectie een uitgebreide met flink wat prachtige lederen accessoires en tassen.

Titi en Germaine zijn van start tot finish zeer betrokken bij het productieproces. Germaine woont op Bali en begeleidt het Balinese productieteam. Titi woont in Nederland en zij runt de winkel in de ‘9 straatjes’ in Amsterdam en de webwinkel. Doordat zij de touwtjes in handen houden, verzekeren zij je van een hoogwaardig product welke eerlijk en duurzaam is geproduceerd. In de webwinkel vind je de meest recente collectie en hun regelmatig wisselende aanbiedingen. Je kunt ook terecht in hun winkel in de Oude Spiegelstraat in Amsterdam. De winkel (die ze vernoemd hebben naar hun moeder) biedt naast hun eigen collectie nog veel meer; sjaals, sieraden, spiegels en andere artikelen afkomstig uit Indonesië.

Ik ontving tas ‘Mike’, een grote leren cross-body bag.

IMG_97GM Z Collection leren tas Mike87

GM Z Collection leren tas Mike

Ik heb de tas al eventjes in gebruik, vandaar de kleine gebruikerssporen. De tas is extreem zacht en soepel, just how I like it! Het leer is dik en van goede kwaliteit, ik ben gewoon een beetje verliefd op de tas zoals je misschien al kan merken ;)

De grijze ‘Mike’ tas is een grote tas, je kan hem als schoudertas gebruiken maar ik gebruik hem als cross-body tas. Er zit een groot vak in wat afsluitbaar is met een rits en 2 vakken aan elke kant. Ik gebruik die extra vakken voor dingen die je snel bij de hand willen hebben in te doen zoals een paraplu, een zakdoekje, ovchipkaart, handschoenen..

Er zit een klein lederen tasje in het grote vak wat vast zit aan een soort ‘touwtje’. Het tasje kun je loshalen en als clutch gebruiken als je dat wil. Ik heb daar wat spulletjes inzitten zoals brillendoekjes, papieren zakdoekjes, vijl etcetera. Ik vind het onwijs handig dat je die kan vastmaken aan dat ‘touwtje’ zodat je hem zo gevonden hebt. Niets geen gegrabbel in je tas.

De ‘Mike’ tas van GM Z Collection kost €179,50 en daar krijg je een lederen handgemaakte tas voor van geweldige kwaliteit. De verzendkosten zijn gratis vanaf €50 en je kunt betalen met creditcard of PayPal.

Margareth M
Oude Spiegelstraat 4 HS
1016BM Amsterdam
tel: 31-(0)20- 3208866

12 Reacties op GM Z Collection – nieuwe tas!

Wat een geweldige tas!! Handig, groot en een mooie kleur. Ik denk dat ik verliefd ben. Hij is wel duur, maar dan heb je ook wat he!