Guerlain Rouge Shine Automatique #262 Extrait De Rose

Geplaatst op door Suzanne

Postte ik eerder deze week nog het persbericht – nu heb ik een exemplaar ontvangen om te laten zien aan jullie! Ik heb de kleur #262 Extrait De Rose ontvangen, welke mysterieus niet in het persbericht vermeld werd. Dit is een prachtige roze tint, en ik ben verliefd! Bereid je voor op mucho foto’s.

 

 

De lipstick heeft een luxe, prachtige verpakking. Je schuift de lipstick uit de verpakking en de dop gaat tegelijkertijd naar beneden. Geen gedoe met missende dopjes, want de lipstick bestaat dus uit 1 deel. De verpakking is van een zware kwaliteit en voelt aan als metaal.

De lipstick is in de tube een prachtige fuchsia kleur met zilveren shimmer. Op de lippen vertaald dit naar een glossy, roze kleur met een prachtige fonkeling. Deze lipstick is echt prachtig, ik ben fan! Hij geeft een subtiele, doch felle roze tint aan de lippen. Het is een high shine lipstick, perfect voor de zomer. Hij voelt ook geweldig aan op de lippen, zoals een lippenbalsem. De zilveren glitters voel je niet als je hem draagt. De lipstick heeft een ouderwetse geur, maar geen storende geur.

Op de foto’s draag ik trouwens verder alleen wat eyeliner, mascara, MAC Studio Tech Foundation, New Vegas MSF als highlighter en Marine Life als blush.

De Rouge Automatique Shine lipsticks zijn vanaf deze maand verkrijgbaar bij de luxere parfumerie en ze zullen rond de €33 kosten. (Prijs stond niet in het persbericht, helaas!)

12 Reacties op Guerlain Rouge Shine Automatique #262 Extrait De Rose

De verpakking alleen al, ik smelt hier. :’) Je zou denken dat hij vrij fel is, heftige kleur, maar hij pakt heel subtiel uit op je lippen. Mooie lipstick, vooral de finish.